سلام دوستان میخوام نظرتونو بدونم ، ما سال ۹۳ عروسی کردیم هر دومونم کم سن من ۱۷ اون ۲۲ ، سه سال زندگی کردیم و دیگه نشد یعنی نکشیدم هر جور بدی که فکرشو بکنید دیدم ازش ، خیانت ، دست بزن ، کار نمیکرد ، دروغ میگفت معمولا منو می کاشت و بعدا متوجه شدم از قبل ازدواج مدت کوتاهی با زن متاهل بوده و بعد ازدواجم میرفته پیشش و کلی داستان که بخاطر اون ارتباطش پیش اومد و دلیل جداییمونم همون بود البته اون هیچ وقت قبول نکرد همچین چیزی بوده و میگفت خواستم ساکتش کنم زندگیمونو خراب نکنه اما بنظر من دروغ میگفت ، من باهمه گرفتاریاش ساختم ولی خب دیگه نتونستم ادامه بدم با اینکه ازدواج عاشقانه ای بود از جانب اون همه فامیلش میگفتن اومدیم ببینیم دختره کیه که عاشقش شده این همه مونده تا باباش رضایت بده آوازه ش پیچیده بود طوریکه همسایه هاشونم همش میگفتن اینارو که دوس داشتیم ببینیم تو رو و.... اما خب عاقبت اون شد ، اما من بعد جداییمون درسمو تموم کردم و استخدام شدم خاستگارم خیلی داشتم ک دارم اما انگار میلم به ازدواج نیست ، دوست دارم ازدواج کنما اما وقتی جدی میشه میترسم و میگم نه اگه بعدش طرف اینکارو کرد اگه اینجوری شد و.... خلاصه که نمیدونم چه کنم همسر سابق هم از روزی که محضر برای اخرین بار دیدمش تا الان پیگیره که برگردم و خیلی مظلوم شده انگار هیچ وقت اینطوری ندیدمش همه بزرگای فامیلم و فامیلشو فرستاده واسطه شن اینبار، همشم میگه خونه و ماشینمم میزنم به نامت مهریه هم که هرجور دوس داشتی ، نمیدونم اصلا چرا تاپیک زدم ولی دوس دارم حرفاتونو بشنوم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
دارن با وعده و وعید(نمیدونمم املاش درسته یا ن) خامت میکنن
اون هنوزم همون آدمه. دارع نقش بازی میکنه
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀