2777
2789
عنوان

کسی اینجا هم قد من هست

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 38 پست

وزنتون چقدره؟ به نظرم شما بیشتر نیاز به مشاوره و همفکری دارید تا بدانید با قد ۱۵۵ و وزن.... چه تیپ لباسی را بپوشید تا اینکه زیبایی و تیپتون را بهتر نشون بده حتی رنگ لباس ها.

به نظر من قد و وزن و رنگ ست و نسبت وزن های بالا تنه و پایین تنه و خصوصا سینه ها و باسن و سرشانه خیلی مهم اند، چون این قسمت ها دقیقا در ظاهر یک نفر تاثیر دارند

نیم بگ چی

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنتون چقدره؟ به نظرم شما بیشتر نیاز به مشاوره و همفکری دارید تا بدانید با قد ۱۵۵ و وزن.... چه تیپ ل ...

وزنم ۵۳ ۵۴سرشونه هام کوچیکه پاهام پره

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

وزنتون چقدره؟ به نظرم شما بیشتر نیاز به مشاوره و همفکری دارید تا بدانید با قد ۱۵۵ و وزن.... چه تیپ ل ...

علاوه براین اگر احیانا وزنتون در پایین یا بالا تنه نامناسب بود باید با رژیم غذایی و ورزش متعادل و متناسب بشه وزنتون با قد و رنگ پوست

علاوه براین اگر احیانا وزنتون در پایین یا بالا تنه نامناسب بود باید با رژیم غذایی و ورزش متعادل و مت ...

پوستم سفیده اندامم تناسب داره

نیم بگ چی

فول بگ جین پاهارو کوتاه نشون میده

نیم بگ بهتره، شلوار اسکینی با قد کوتاه مناسب نیست

بوت کات و دمپا و دامن شلواری و راسته مناسبه

بازم بستگی به مدل اندامتون داره که بالا تنه و پایین تنه باهم متناسب باشن اگر بالاتنه درشت باشه بهتره از رنگای تیره استفاده بشه پایین تنه روشن و اگر پایین تنه درشت تره برعکس

باسن، سر شانه، سبنه و بطور کلی وزن؟ پایین تنه و نیم تنه را باید بفرمایید

سایز هاشو ندارم

فول بگ جین پاهارو کوتاه نشون میدهنیم بگ بهتره، شلوار اسکینی با قد کوتاه مناسب نیستبوت کات و دمپا و د ...

عزیزی که قشنگ توضیح میدی 💖

پوستم سفیده اندامم تناسب داره

به نظرم باید لباس های نسبتا تنگ کنید و بی حجابب اصلا براتون مناسب نیست، اتفاقا باید یگ حجاب نسبتا بسته ای داشته باشید تا افراد را شیفته و حتی علاقمند دیدن ی لحظه تون گنه، نباید هر چی دارید بریزید بیرون، تا در یک نظر همه چی تموم شه، باید طوری باشید که افراد حتی مردان و پسران تو محل کار و دانشگاه ارتباط با شما براشون مهم باشه نه تو چند دقیقه به ته ارتباط برسند، ضمنا اخلاق، شخصیت، سواد هم جزو زیبایی های انسان است، زیبایی اخلاق و اندیشه و زیبایی شخصیت

به نظرم باید لباس های نسبتا تنگ کنید و بی حجابب اصلا براتون مناسب نیست، اتفاقا باید یگ حجاب نسبتا بس ...

اهل حجاب نیستم