2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ئیل یعنی الهی 

منو شماعصر باهم حرف زدیم ک گفتم میخام اسم بچمو بزارم میکائیل یادته 

چرا پرسیدی الان جالبه برام

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

به معنی خدا و الهه هست و در زبانهای مختلف شکلش متفاوته

به معنای الهی است 

حالا ازکجامیدونید شما

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

حالا چرا اينو پرسيدي؟اين سوال معمولا دعانويساي ماهر ميتونن جواب بدن؟

چ ربطی ب دعا نویس داره ئیل یعنی الهی 

فرشته

ئیل یعنی الهی 

خود کلمه میکائیل به معنی فرشته روزی دهنده اس ولی لغوی میشه اونی که گفتم

چ ربطی ب دعا نویس داره ئیل یعنی الهی

دعانويسا اعتقاد دارن فرشتگاني كه آخرشون( ئيل) هست مطيع خدا هستن و اينايي كه آخرشون( طوش) هستش مطيع شيطانن

{هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

دعانويسا اعتقاد دارن فرشتگاني كه آخرشون( ئيل) هست مطيع خدا هستن و اينايي كه آخرشون( طوش) هستش مطيع ش ...

خب چرا گفتی این سوالو فقط دعا نویسا واینا میتونن جواب بدن 

من بچم احتمال زیاد پسره میخام میکائیل بزارم نظرت راجب این اسم چیه چی میدونی کلا

خب چرا گفتی این سوالو فقط دعا نویسا واینا میتونن جواب بدن من بچم احتمال زیاد پسره میخام میکائیل بزار ...

علما ميگن گذاشتن اسماي ملائكه بر انسانها كراهت داره

{هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}