5446nazanin مدیر عضویت: 1401/05/31 تعداد پست: 680 عنوان معنی ئیل چیه | مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 53 پست مثلا جبرائیل مکائیل و....معنی ئیل اخر چیه 1403/12/17 | 06:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32352 علما ميگن گذاشتن اسماي ملائكه بر انسانها كراهت داره چرا؟اگ اینطور باشه ک اسم ائمه هم کراهت داشت ..کلاقشنگ هس؟ اسم پسر میکاییل اسم دختر آناییل هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
golgoliiii5iii عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 6264 چرا؟اگ اینطور باشه ک اسم ائمه هم کراهت داشت ..کلاقشنگ هس؟ اسم پسر میکاییل اسم دختر آناییل نه نیست، تو این دوره کی اسم بچه رو میزاره میکاییل؟ اسم مال دوره پدربزرگهاست
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32352 نه نیست، تو این دوره کی اسم بچه رو میزاره میکاییل؟ اسم مال دوره پدربزرگهاست اسم گروه سنی نداره ک قربونت الان اسمای سپهرو سروش و سهراب وکیان همه رو بخای نگا کنی پیرمرداشونو داریم میبینیم دیگ توبازیگرا هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
golgoliiii5iii عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 6264 اسم گروه سنی نداره ک قربونت الان اسمای سپهرو سروش و سهراب وکیان همه رو بخای نگا کنی پیرمرداشونو داری ... داره یک زمانی اسم محرم و رمضان میزاشتن الان کسی اسم بچه اش رو رمضان میزاره؟ بزاره اسم قدیمی حساب میشه این اسامی که گفتی اسمهای به روز هستن خود دانی من فقط نظرم رو گفتم :)
اقای_عرب74 عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 741 چرا؟اگ اینطور باشه ک اسم ائمه هم کراهت داشت ..کلاقشنگ هس؟ اسم پسر میکاییل اسم دختر آناییل هر اسمي كه ميدونيد خوبه رو بذاريد🌹 {هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}
469mohandes عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 17986 به معنای الهی است حالا ازکجامیدونید شما سلام صبح بخیر خوندم قبلا در این مورد کاربر آقا
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32352 سلام صبح بخیر خوندم قبلا در این مورد این اسم میکائیل روشما میپسندید؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32352 داره یک زمانی اسم محرم و رمضان میزاشتن الان کسی اسم بچه اش رو رمضان میزاره؟ بزاره اسم قدیمی حساب میش ... ممنون بابت نظرت ولی من میکائیل اصلا نشنیدم رودوربریا یااشنای دور ونزدیک هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32352 داره یک زمانی اسم محرم و رمضان میزاشتن الان کسی اسم بچه اش رو رمضان میزاره؟ بزاره اسم قدیمی حساب میش ... ک ببینم گروه سنیش مال کیه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
golgoliiii5iii عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 6264 ک ببینم گروه سنیش مال کیه اتفاقا من خیلی شنیدم همشونم سن بالا هستن
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32352 اتفاقا من خیلی شنیدم همشونم سن بالا هستن اهل کدوم شهرید؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
mamani_arsha عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 8034 ممنون بابت نظرت ولی من میکائیل اصلا نشنیدم رودوربریا یااشنای دور ونزدیک اسم میکاییل قشنگه اما خب سلیقه ای هستیکی میپسنده یکی نه
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32352 اسم میکاییل قشنگه اما خب سلیقه ای هستیکی میپسنده یکی نه ممنون دقیقا همه اسما همینه البته این اسمو گیر دادن ک قدیمیه ی عده والاانگار اسمای بقیه جدیده هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
mamani_arsha عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 8034 ممنون دقیقا همه اسما همینه البته این اسمو گیر دادن ک قدیمیه ی عده والاانگار اسمای بقیه جدیده اتفاقا اسم هایی که الان انتخاب میکنن هم قدیمی هستن فقط دوره اونا تموم شد زمان انقلاب شد و اسمای مذهبی زیاد شد و الان دوباره برگشتیم به همون اسم هاهرچی که به دلت هست انتخاب کن چون اون فرشته کوچولو رو قراره شما صداش کنی
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32352 اتفاقا اسم هایی که الان انتخاب میکنن هم قدیمی هستن فقط دوره اونا تموم شد زمان انقلاب شد و اسمای مذهب ... ممنون گلم احتمال ۹۰ درصد همین اسم روبزارم چون تاالان این همه اسم دیدم ب دلم ننشسته هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.