2777
2789
علما ميگن گذاشتن اسماي ملائكه بر انسانها كراهت داره

چرا؟

اگ اینطور باشه ک اسم ائمه هم کراهت داشت ..

کلاقشنگ هس؟ اسم پسر میکاییل اسم دختر آناییل

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نیست، تو این دوره کی اسم بچه رو میزاره میکاییل؟ اسم مال دوره پدربزرگهاست

اسم گروه سنی نداره ک قربونت 

الان اسمای سپهرو سروش و سهراب وکیان همه رو بخای نگا کنی پیرمرداشونو داریم میبینیم دیگ توبازیگرا 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اسم گروه سنی نداره ک قربونت الان اسمای سپهرو سروش و سهراب وکیان همه رو بخای نگا کنی پیرمرداشونو داری ...

داره یک زمانی اسم محرم و رمضان میزاشتن الان کسی اسم بچه اش رو رمضان میزاره؟ بزاره اسم قدیمی حساب میشه این اسامی که گفتی اسمهای به روز هستن 

خود دانی من فقط نظرم رو گفتم :)

چرا؟اگ اینطور باشه ک اسم ائمه هم کراهت داشت ..کلاقشنگ هس؟ اسم پسر میکاییل اسم دختر آناییل

هر اسمي كه ميدونيد خوبه رو بذاريد🌹 

{هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

سلام صبح بخیر خوندم قبلا در این مورد

این اسم میکائیل روشما میپسندید؟

داره یک زمانی اسم محرم و رمضان میزاشتن الان کسی اسم بچه اش رو رمضان میزاره؟ بزاره اسم قدیمی حساب میش ...

ممنون بابت نظرت ولی من میکائیل اصلا نشنیدم  رودوربریا یااشنای دور ونزدیک 

داره یک زمانی اسم محرم و رمضان میزاشتن الان کسی اسم بچه اش رو رمضان میزاره؟ بزاره اسم قدیمی حساب میش ...

ک ببینم گروه سنیش مال کیه

اتفاقا من خیلی شنیدم همشونم سن بالا هستن

اهل کدوم شهرید؟

اسم میکاییل قشنگه اما خب سلیقه ای هستیکی میپسنده یکی نه

ممنون دقیقا همه اسما همینه البته این اسمو گیر دادن ک قدیمیه ی عده  والاانگار اسمای بقیه جدیده

ممنون دقیقا همه اسما همینه البته این اسمو گیر دادن ک قدیمیه ی عده والاانگار اسمای بقیه جدیده

اتفاقا اسم هایی که الان انتخاب میکنن هم قدیمی هستن فقط دوره اونا تموم شد زمان انقلاب شد و اسمای مذهبی زیاد شد و الان دوباره برگشتیم به همون اسم ها

هرچی که به دلت هست انتخاب کن چون اون فرشته کوچولو رو قراره شما صداش کنی 

اتفاقا اسم هایی که الان انتخاب میکنن هم قدیمی هستن فقط دوره اونا تموم شد زمان انقلاب شد و اسمای مذهب ...

ممنون گلم احتمال ۹۰ درصد همین اسم روبزارم چون تاالان این همه اسم دیدم ب دلم ننشسته