2777
2789

سلام دوستان نماز و روزه هاتون قبول باشه

میخواستم بپرسم کسی بوده که خواسته هاش و ارزو هایی که میخواسته انجام بشه رو نوشته باشه و لای قران گذاشته باشه؟

اگه اینکارو کردید میشه بگید نحوه انجام دادنش چجوریه؟

کدوم سوره بزارم 

و اینکه حاجت گرفتید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربر آقا هم بله وهم خیر. ..پدر خانمم هفت دهنه خانه ومعازه  را به نام چهار پسرش زد. .وچهار دخترش را از ارث محروم کرد وگفت برید به شما دخترا مال نمیدم. ..ما هم سال نودوهشت اسامی چهار پسرش را روی کاعد نوشتیم وگقتیم خدایا  تو قضاوت کن تا الان دو تا پسراش جون مرگ شدن ومردن. ..برگه اسامی هم پنج ساله لای قرآنه بر نداشتیم

چه کاری بود. به خاطر مادیات. جون آدمها چه بی ارزشه

نه..یکسری افراد به زن ودختر به عنوان برده وطفیلی نگاه مکنن وقتی مردک بی شعور به دختراش ميگفت شما آدم نیستید. .دیه شما نصف مردها است. .پس من هم پنحاه میلیارد مال را به شما نمی دهم باید وايساد وتماشا کرد. .توی استخاره هم آیه نابودی فرعون براش اومد ه بود که هنوز برگه اسامی را بر نداشتیم