دوستان من مدتی میشه با یک آقا پسری به اجبار پدرم به دلیل موقعیت مالی ایشون صیغه کردم . این آقا خیلی وقت بود که از من خوششون میومد و چون شرایط خیلی خوبی داشتن پدرم هم راضی شدن . در طول مدتی که صیغه بودیم به اجبار با من رابطه داشتن و من نمیتونستم به خانوادم بگم چون خودشون مجبورم کرده بودن . بعد الان مدتی میشه که پدرم راضی شده که من ازش جدا بشم. ولی اگه متوجه بشه من باهاش رابطه داشتم اجاره نمیده جدا شم . این آقا هم اگه متوجه بشه پدرم راضی شده ازش جدا شم بهش میگه که باهاش رابطه داشتم . چیکار کنم به نظرتون ؟ اینم بگم که این آقا اصلاااااااااااااا قصد جدایی ندارن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
تجاوز مگه فقط ب نا محرمههرگونه رفتار جنسی بدونه رضایت طرفین تجاوزه
رضایت نبود که بله نمی داد
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474
صیغه همینه استفاده ابزاری از زن و گردن نگرفتن تبعات بعدی
وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
پدرتون چ فکری میکرد خوب صیغه کردن برا ی کاره فقط متاسفم اینو میگم اما مرد بخاطر رابطه اینو میخواسته پدرتون یعتی ب فورش نرسیده
خدا کمکت کنه اسی خیلی سخته
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین