2777
2789
عنوان

حالت چشم بعد عمل بینی

340 بازدید | 22 پست

دوستان سلام

من هفته اینده نوبت عمل بینی دارم

چشمام خیلی درشت و قشنگه

بعد عمل چشم ها ریز میشن؟ یا درشت تر؟ هرکسی یچیزی میگه

تجربه ی خودتونو بگید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل کردم
هیچ تغییری نکرد چشمام
کسیم ندیدم که تغییر کنه

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

همش چرت و پرته اون چند ماه اول چون ورم هست ادم فک میکنه اووو کلی تغییر کرده و فلان
یعد یه سال دقیقا همون ادم قبل میشی منتها با دماغ قشنگتر

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

همش چرت و پرته اون چند ماه اول چون ورم هست ادم فک میکنه اووو کلی تغییر کرده و فلان یعد یه سال دقیقا ...

گلم برای کاهش ورم و اینا راهکار خاصی داری که انجامش بدم بعد عمل؟ 

ممنون عزیزم خیلی استرس گرفتم یهو

اگه بینیت بزرگ باشه خیلی و بعد عمل خیلی کوچیک بشه چشمات بیشتر تو چش میاد بعدش
وگرنه خود چشم تغییری نمیکنه

گلم برای کاهش ورم و اینا راهکار خاصی داری که انجامش بدم بعد عمل؟

آب کرفس واقعا معجزه میکنه (مزه اش افتضاحه ولی بهتر از این نیس خدایی )
همین چسب زدن هم خیلی خوبه واقعا
آناناس
قرص آناهیل ( یه هفته قبل عمل هم بخور ... البته دکتر من اینجوری گفت بازم بپرس )
 سکنجبین
کمپرس یخ ( ماه اولو جواب میده فقط )
آب و مایعات زیاااد
تحرک داشته باش همش نخواب
اخرش البته هر کاریم بکنی تا یه سال ورم همراهته دیگه باید باهاش کنار بیای ...

آب کرفس واقعا معجزه میکنه (مزه اش افتضاحه ولی بهتر از این نیس خدایی )همین چسب زدن هم خیلی خوبه واقعا ...

ممنون عزیزدلم

مثلا چقدر اب کرفس روزی؟ ینفر گفت دوروز اول روزی سه چهار لیوان 😩😂

بعد عمل یکسره باید کمپرس یخ باشه روی چشم؟ 

و سکنجبین چجوری؟ با اب قاطیش کنم؟