2777
2789
عنوان

با این شوهر چیکار کنم من

139 بازدید | 11 پست

بچه ها شوهرم زیادی گرمه. من سرد نیستم اما  هرروز از صبح زود تا عصر سرکارم.بیشتراز خودش کار میکنم. ساعت کارم بیشتر از اونه. بچه کوچیکم دارم.به خدا خ خسته میشم. هردقیقا می‌چسبه بهم.ادم لمسیه هی میخواد بغلش کنم بوسش کنم. خودشم هی لمس میکنه جلو بچه هم سخته. منم خیلی وقتا پسش میزنم میدونم اشتباه میکنم اما مشکل اینه خیانت کرده در حد تلفنی قبلا دلم باهاش صاف نمیشه. از طرفی هم الان همش تو فضای مجازی همش کلیپهای مثبت 18 میبینه بدتر میشه حس نیازش . (البته فیلم بد نه ها، در حد کلیپهای طنز اما مربوط به این موضوعات) میگید چیکار کنم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا بهم نزدیک میشه حس خوبی ندارم با اینکه دوسش دارم اما حس بدی میگیرم فکرمیکنم از جای دیگه پر شده

غیر اون تماس تلفنی خیانت دیدی ازش؟والا منم بودم حس بد میگرفتم بعد اینهمه کار یکم آدم نیاز به درک شدن داره

غیر اون تماس تلفنی خیانت دیدی ازش؟والا منم بودم حس بد میگرفتم بعد اینهمه کار یکم آدم نیاز به درک شدن ...

اره در حد چت و اینا. حضوری نبوده. ولی تا گوشی میگیره دستش همش حس میکنم الانه که داره چت میکنه با یکی. خ تو برزخم

اره در حد چت و اینا. حضوری نبوده. ولی تا گوشی میگیره دستش همش حس میکنم الانه که داره چت میکنه با یکی ...

خب شوهرت هوله حالا فکر نکن خیلی بهش برسی خیانت نمیکنه و تقصیر توعه و… آدم هیز همیشه همونه 

خب شوهرت هوله حالا فکر نکن خیلی بهش برسی خیانت نمیکنه و تقصیر توعه و… آدم هیز همیشه همونه

نمیدونم اخلاقش خوبه دوسشم دارم. موندم چیکار کنم؟ از طرفی خودمم مهر طلبم باهام حرف نمیزنه و قهر میکنه میخوام دیونه شم. کافور بگیرم بدم بهش؟ عطاری‌ها دارن؟ 

نمیدونم اخلاقش خوبه دوسشم دارم. موندم چیکار کنم؟ از طرفی خودمم مهر طلبم باهام حرف نمیزنه و قهر میکنه ...

نه گافور نگیر ی کاری کن تو سایت پذیرش۲۴ دکتر و  تراپیست  و…. هست ی مشاوره بگیر دور از چشمش از س ککککس تراپ بگو شوهرم اینجوریه دارو ممکنه بده بریزی تو غذاش