2777
2789
پدرمم بی اخلاقه و از نظر مالی ضعیفن اونجام روحیم داغون میشه

بچها تو نبر 

بذار خواهرشو بیاره 

چند روز تنها باشن 

بفهمند جای خالیتو 

بچه هارو ببری خونه بابات ،خواهرشوهرات خوش خوشانشون میشه

اوهوم حتی کمک من ی ظرف هم نمیشورن یا حتی سفره پهن کردن تذکر هم دادیم فایده ندارد اصلا

من نمیدونم چه تصمیمی میگیری ولی اگر برگشتن و مجبور به ادامه زندگی هستی چون از شرایط و حمایت خانواده ت خبر ندارم میگی من فقط غذا میپزم ..بقیه کارها اعم از ظرف شستن ..جارو گردگیری با دخترا .‌به هیچ وجه کوتاه نیا و ظرف نشستن تو هم غذا نپز . ..دخترای بزرگ واسه چی همه کارارو تو بکنی ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس باید شرط بزاری و با شوهرت اتمام حجت کنی که اگه اینکارو بکنه میزاری میری باید بترسونیش

من میگم ب شوهرم بگم نباید برگردن اگه قبول نکرد دعوا راه انداخت برگردم خونه پدرم 

و شرط بذارم بایدبرن پیش پدربزرگشون و اعتیادت رو کنار بذاری

میگم آگه قبول نکرد شوهرم و گفت باید بیانیواشکی وسایلمو جمع کنم برم خونه بابام و شرط برگشتن رو نبودن ...

بنظرم بشین با شوهرت حرف بزن 

بگو ازمثلا ۱۸سالگی زنت شدم  با همه سختی ها پست و بلندی ها گذشتیم ،پشتت بودم همراهت بودم ،با کم و کاستی ها کنار اومدم ،دوتا بچه دسته گل برات آوردم ،

هفت ساله خودت شاهدی همه کار کردم ک خواهرات کمبود احساس نکنند از بچه های خودم زدم حتی بچه خودمو کتک زدم ک خواهراتو ناراحت نشن ،تو کار خونه ک کمک نبودن ،هیچ محبتی هم نداشتن همش نسبت بمن طلب کارن 

جواب هفت سال محبت و عشقمو با بی احترامی و توهین گرفتم 

دست تو درد نکنه ک منو آنقدر بی ارزش کردی خواهرت به خودش جسارت داده بیاد جلوی تو بی احترامی کنه ،حتی تورو هم بزرگتر حساب نکرده درست حرف بزنه

حالا که جواب محبت اینه بهتره پیش مادربزرگ و پدربزرگ بمونن 

اونا شاید بهتر بلد باشن تربیتشون کنند 

همیشه قرار نیست بما بمونن دو روز دیگه قراره ازدواج کنند با این رفتار کسی قبولشون نمیکنه 

مادر بزرگت بهتر بلده رفتار کنه

بنظرم بشین با شوهرت حرف بزن بگو ازمثلا ۱۸سالگی زنت شدم با همه سختی ها پست و بلندی ها گذشتیم ،پشتت ب ...

مرسی ک وقت گذاشتی نوشتی 

اما اگر مخالفت کرد منم میرم خونه پدرم و شرط برگشتنم نبودن اون هاست

فامیلاشون وحشتناک حرف درمیان همین الان استرس سوال و جواب هاشونو دارم 

اره پسرم ک نوزاده اما دخترم شاهد همه چیز بوده چاقو کشی ظرف شکوندن خفم کرده و ....

شوهرت این کارا رو میکرده برای چی؟

بمیره آخه اسمش شوهر این،طفلی دخترت حتما خیلی اذیت میشده شاهد این چیزا بوده

مرسی ک وقت گذاشتی نوشتی اما اگر مخالفت کرد منم میرم خونه پدرم و شرط برگشتنم نبودن اون هاستفامیلاشون ...

عزیزم اصلا استرس نگیر 

مهربون بودن تا وقتی خوبه ک بقیه بدونن داری لطف میکنید 

ولی اونا فکر میکنن شما وظیفته و این خیلی بده 

رررک بگو خواهرانش فوش و بی احترامی میکردن،حتی ی ظرف هم از سفره بلند نمی‌کردن بشورن 

این گوشتو در کن اون یکی دروازه 

بعدشم بگو والا نمی‌دونم با این رفتارها کسی میتونست مثل من ۷سال نگهداری کنه و چیزی نگه مادری کردم ولی قدر ندونستن

بنظر تو چکار کنم خودم میگم اول تکلیف دخترا رو معلوم کنم برن خونه پدربزرگشونبعدم اعتیاد همسرمو اصلاح ...

مهربون هرکاری که صلاحه بکن 

حرفیم ک زدی درسته برن خونه ی پدربزرگشون بهتره 

من ۱۸ سالمه. شما از من بزرگتری 

ولی اینو تو این چند سال تو آشنا ها فهمیدم 

هرکس که از همون اول حقشو بگیره در آینده ی هیچکس نمیتونه به بچه هاش زور بگه 

شما ازونا بزرگتری براتون قلندری میکنن 

فردا پس فردا ‌با بچه ها تون بیشتر درگیر میشن 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
مهربون هرکاری که صلاحه بکن حرفیم ک زدی درسته برن خونه ی پدربزرگشون بهتره من ۱۸ سالمه. شما از من بزرگ ...

حرف درستی زدی واقعا من ازشون بزرگترم برام قلدری میکنن 

قراره اینده چی بشه خدا میدونه

عزیزم اصلا استرس نگیر مهربون بودن تا وقتی خوبه ک بقیه بدونن داری لطف میکنید ولی اونا فکر میکنن شما و ...

یکمی از خدا میترسم میگن رو یتیم خیلی حساسه میگم نکنه اهشون منو بگیره یا خدا ازم ناراضی باشه

در صورتی ک ۱ درصد مقصر نیستم

بخدا هم قد بلندم هم واقعا خوشگلم هم با اخلاقم هم خانوادم خیلی محترمن همیشه کادو میارن برا خاهراش چ ع ...

اسی برو خونه پدرت 

بچه هاتم چند روز بذار پیش شوهرت 

بگو طلاق یا مستقل شدن 

تعهد محضری بگیر شاید شوهرت سر عقل اومد 

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی