2777
2789
گلم دیگ تقریباً ۱۹ سالشه من ۱۸ سالم بوده ک باهاشون زندگی کردم ولی دریغ از یک بی احترامی

شما خیلی رو دادی یعنی چی یه ظرف نمیشورن 

حالا پدر و مادر خودشونم زنده بودن باید یه مسئولیتهایی توی زندگی برعهده میگرفتن یا نه؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خیلی رو دادی یعنی چی یه ظرف نمیشورن حالا پدر و مادر خودشونم زنده بودن باید یه مسئولیتهایی توی زن ...

تازه میگه شوهرم اعتیاد داره 

اسی با شوهر معتاد دو تا بچه 

اگه نتونه دیگه پول در بیاره چیکار میخای بکنی آخه

شما خیلی رو دادی یعنی چی یه ظرف نمیشورن حالا پدر و مادر خودشونم زنده بودن باید یه مسئولیتهایی توی زن ...

درسته حتی آگه پدر و مادرش هم بودن اینقد بهشون اهمیت نمیدادن 

من دلم صاف نمیشه برگردن بخاطر فحش هایی ک بهم داده

خب تو داری خودتو نابود میکنیحیف داری میشی تو اوج جوونی

بخدا هم قد بلندم هم واقعا خوشگلم هم با اخلاقم هم خانوادم خیلی محترمن همیشه کادو میارن برا خاهراش چ عیدی چ یلدایی 

خواهر شوهرم که توی اتاق بود اومد گفت به شوهرم که ارزششو نداره تو به خاطر یه کارت عابر بانک می‌خوای ا ...

از خونه بندازش بیرون 

وظیفه ی تو نگهداری ازونا نیست ما آدما اینجور آدمارو پررو میکنیم پدرو مادرشون  نیستن درست .ولی دلیل نمیشه بخاطر این موضوع زبونت کوتاه باشه  

به فکر خودت نیستی به فکر بچه هات باش فردا پس فردا از اینا یاد میگیرن علیه ات میشن 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌