2777
2789
از خونه بندازش بیرون وظیفه ی تو نگهداری ازونا نیست ما آدما اینجور آدمارو پررو میکنیم پدرو مادرشون ن ...

بنظر تو چکار کنم خودم میگم اول تکلیف دخترا رو معلوم کنم برن خونه پدربزرگشون

بعدم اعتیاد همسرمو اصلاح کنم

بخدا روانی شدم

وای چه بی تربیت 

دوستان میشه برای سلامتی مادرم صلوات بفرستین 

با اجاز  استارتر

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوتا خواهر شوهر دارم یکی ۱۸ ساله و یکی ۱۲ ساله که با خودم زندگی می‌کنند و پدر و مادرشون فوت شده ط ...

اشتباه میکنی آخه اونا کی هستن که بچتو بخاطر اونا میزنی غذاشو ازش میگیری اونا از یچه خودت مهم ترن بدبخت بچته که واست  میمونه خواهرشوهرات که سگی نیستن الان سنشون کمه دارن فحشت میدن دو روز دیگه بزرگ شن ببیین چی کار میکنن باهات

خواهراش بندازی بیرون حقوق رو دیگه بتون نمیدن اون وقت چی؟.خونه هم برای پدرشوهرته؟

من میگم حقوقو ببرن برن

شوهرم ماشین معامله می‌کنه تو نمایشگاه

الان ک پول نداریم فعلآ بیکاره 

نظرم حالا ک بعد هفت سال کار اینجا کشیده و اینجوری شده و بحث و دلخوری پیش اومده

قضیه رو تموم کن...

شرط بزار ک برن خون بابابزرگشون

تا کی میخان بمونن اونجا....

الان اگر پافشاری نکنی و وابدی دیگه حرفت برو نداره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.