2777
2789

بچه ها ی توده ۱۴ سانتی دارم قراره شنبه ام ار ای بدم گفتن نباید پریود باشی از دیشب دچار لکه بینی شدم قرص خوردم نشم کسی بوده پریود باشه ام ار ای اش کنن ؟نمیخوام عقب بیفته میخوام زودتر مشخص بشه اون توده چیه قبل عید عمل کنم استرس سرطانی بودنش داره منو میکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی گفتن ن شاید خطا بده تو اندازه گیری تو قرص هم بخوری تو رحمت خون ها میمونه دوباره رحمت ضخیم میش

اره من مشکل رحمم نیس ی توده تو تخمدانه چیکار کنم خدایا اخه اندازش بزرگه باید سریع مشخص بشه بتونم عمل کنم

اره من مشکل رحمم نیس ی توده تو تخمدانه چیکار کنم خدایا اخه اندازش بزرگه باید سریع مشخص بشه بتونم عمل ...

ببین وقتی میگن پریود نباش باید چیزی هست دیگ 

شاید دقت گزارش رو میاره پایین

با دکترت مشورت کن ن با اینترنت و گوگل 

توکل کن ب خدا بهترین دکتر برو و بیمارستان خوب حل میشه نترس

منو تو عمل آپاندیسم دیده بودن حلی کیست تخمدان دارم خراح عمومی برام لیزر کرده خدا میدونه چ بلایی سرم اومده 

جای بخیه هایش انگار پلنگ چنگ  زده 

خخخخخ

ولی برام مهم نیس 

استرس نداشته باش

سلام عزیزم خوبی؟تاپیک هاتو دیدم ناراحت شدم انشالله که چیز خاصی نیست بد به دلت راه نده و به حرف دکترا ...

سلام عزیزم 

نه اصلا خوب نیستم😭خدا این دکترارو لعنت کنه همینا منو بدبخت کردن الان دراومدن میگن حتما تشخیصمون از اول اشتباه بود و اصلا حاملگی خارج رحم نبوده خلاصه همشون ی حرفی میزنن دارم دق میکنم خستم😭

سلام عزیزم نه اصلا خوب نیستم😭خدا این دکترارو لعنت کنه همینا منو بدبخت کردن الان دراومدن میگن حتما ت ...

ای بابااااا😔😔😔😔اره والا اون دکترایی که بی سوادن رو خدا لعنت کنه سر عزیزشون بیاره