2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یه سری ازمایشا دادم مشکلی نبود ولی من زیاد گرمم میشه تحملم نسبت به گرما کمه ، احساس سوزش تو پوست ...

احساس خستگی زیاد می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد. برخی از دلایل رایج شامل:

1. کمبود خواب: عدم خواب کافی یا کیفیت پایین خواب می‌تواند باعث خستگی مفرط شود.

2. استرس و اضطراب: فشارهای روانی و استرس می‌توانند انرژی شما را کاهش دهند.

3. غذای نامناسب: تغذیه نامناسب و کمبود مواد مغذی می‌تواند بر سطح انرژی تأثیر بگذارد.

4. کمبود فعالیت بدنی: عدم تحرک و ورزش می‌تواند به احساس خستگی منجر شود.

5. بیماری‌ها: برخی از بیماری‌ها مانند کم‌خونی، تیروئید کم‌کار، دیابت و عفونت‌ها می‌توانند باعث خستگی شوند.

6. داروها: برخی از داروها عوارض جانبی مانند خستگی دارند.

7. مشکلات روحی: افسردگی و سایر اختلالات روانی نیز می‌توانند منجر به خستگی شوند.

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

ولی در کل نگاه جامعه به کسی که ام اس داره اینه که طرف قراره فلج و نابینا بشه من مرکز جامع تحقیقات ام ...

پس شما می‌فرماید که نبایدبترسن و  استرس داشته باشن...؟قابل کنترل درسته

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

من چند وقت ی بار ن دائم انگشت کوچیک دستم درد میگیره میزنه تا بالای دستم

اصلا ربطی به ام اس نداره نگران نباشید

یه مورد خیای مهم...اینه که روزه نگیرین..چون به تشدید بیماری منجر میشه...پس متوجه شدیم که کم‌خوابی..استرس..تغزیه مناسب مهمترین عوامل بیماری هستن...

خواهر من هم تازه متوجه شده . ام ار ای با تزریق فهمیدن بیمارستان باید شنبه آمپول بگیره . اگه بیمه ندا ...

چه آمپولی ؟

بگو بیاد بره بیمارستان امام خمینی مرکز جامع تحقیقات ام اس 

بعدشم سریع اقدام کنه از بیماری‌های خاص زیر پل حافظ برگه بگیره داروهاش تقریبا مجانی میشه 

یه مورد خیای مهم...اینه که روزه نگیرین..چون به تشدید بیماری منجر میشه...پس متوجه شدیم که کم‌خوابی..ا ...

روزه رو نمی‌دونم 

ولی من رژیم فستینگ میگرفتم مشکلی نداشتم معده ام چون مشکل جدا داشت اذیت شد و نتونستم ادامه بدم 

خواهر من هم تازه متوجه شده . ام ار ای با تزریق فهمیدن بیمارستان باید شنبه آمپول بگیره . اگه بیمه ندا ...

حتما حتما ببینید مرکز بیماری‌ها خاص توی شهری که هستید کجاست 

از دکترش نامه بگیرید با جواب ام ار ای ببرید کارشناس چک میکنه تایید میده و بهتون داروخانه معرفی میکنه من آمپول ریتوکسی رو ۳۰۰ هزار تومن میخریدم الانم سینومر میزنم که رایگانه 

حتما حتما ببینید مرکز بیماری‌ها خاص توی شهری که هستید کجاست از دکترش نامه بگیرید با جواب ام ار ای بب ...

تشکر از راهنماییتون...