2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه آخه دیگه الکی میترسن و کوچکترین علائمو به ام اس ربط میدن

قبول دارم ولی گاهی هم یه عده به دردشون میخوره..مراحل ابتدایی قابل درمان یا کنترل

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

باشه عزیزم مرسی

بیاری های خونی هم‌میتونه باشه. آزمایش دادین؟

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

دوستانی که تجربه بیماری دارن..آیا با مصرف دارو بهتر شدن..چه کارایی اگه این بیماری داشتیم باید انجام ...

خواب فراوان 

دکترم تاکید داشت وقتی چشمت سنگین شد هرجا هستی ختی شده ۱۰ دقیقه سرت رو بذار رو دستت بخواب 

فرار از موقعیت های استرس زا . اگر مثل من سبک زندگیتون چالشی هست داروی ضد اضطراب مصرف کنید 

اضافه وزن و کمبود ویتامین دی هم باید حتما حل بشه 

بیاری های خونی هم‌میتونه باشه. آزمایش دادین؟

اره یه سری ازمایشا دادم مشکلی نبود ولی من زیاد گرمم میشه تحملم نسبت به گرما کمه ، احساس سوزش تو پوست پام دارم و ..

ولی دیگه نمیدونم واقعا اون خستگیع بیشتر اذیتم میکنه

درمان بیماری ام‌اس (اسکلروزیس چندگانه) به طور کلی شامل روش‌های دارویی و غیر دارویی است. هدف از درمان، کاهش علائم، کنترل عودها و بهبود کیفیت زندگی بیماران است. در زیر به برخی از روش‌های درمانی اشاره می‌کنم:

۱. داروهای اصلاح‌کننده بیماری (DMTs)

این داروها به کاهش تعداد عودها و کند کردن پیشرفت بیماری کمک می‌کنند. برخی از این داروها شامل:

• اینترفرون‌ها (مثل Avonex و Rebif)

• گلاتیرامر استات (Copaxone)

• ناتالیزوماب (Tysabri)

• فینگولیمود (Gilenya)

• اوکریزوماب (Ocrevus)

۲. درمان‌های علامتی

این درمان‌ها برای کنترل علائم خاص بیماری مانند خستگی، درد، اسپاسم و مشکلات حرکتی استفاده می‌شوند. این درمان‌ها ممکن است شامل:

• داروهای مسکن

• داروهای ضد افسردگی

• داروهای شل‌کننده عضلات

۳. فیزیوتراپی و توانبخشی

فیزیوتراپی می‌تواند به بهبود تحرک و کاهش خستگی کمک کند. همچنین برنامه‌های توانبخشی برای بهبود عملکرد روزمره و کیفیت زندگی مفید هستند.

۴. تغییرات سبک زندگی

تغییرات در رژیم غذایی، ورزش منظم، خواب کافی و مدیریت استرس می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی بیماران کمک کند.

۵. درمان‌های مکمل

برخی از بیماران ممکن است از درمان‌های مکمل مانند طب سوزنی، ماساژ درمانی یا مکمل‌های غذایی استفاده کنند. اما باید توجه داشت که این درمان‌ها باید تحت نظر پزشک انجام شود.

مشاوره پزشکی

همیشه مهم است که بیماران ام‌اس با پزشک خود مشورت کنند تا بهترین گزینه‌های درمانی را بر اساس وضعیت خاص خود انتخاب کنند.

اگر سوال خاصی دارید یا نیاز به اطلاعات بیشتری دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم!

خواب فراوان دکترم تاکید داشت وقتی چشمت سنگین شد هرجا هستی ختی شده ۱۰ دقیقه سرت رو بذار رو دستت بخواب ...

واقعا خیلی مهمه..خواب کافی...مخصوصا شب

نکنه بابام ....

انشالله که نیست..ولی یه آزمایش ببرینش 

ولی در کل نگاه جامعه به کسی که ام اس داره اینه که طرف قراره فلج و نابینا بشه 

من مرکز جامع تحقیقات ام اس میرم کافیه بیاید مریض ها رو ببینید باورتون نمیشه که این آدم‌ها ام اس دارن ۹۰ درصدشون سرحال و اوکی و مشغول زندگی . معمولا بحز نوع خطرناک و پیشرونده بقیه تایپ های ام اس اذیتی برای زندگی نداره مگر وقتی حمله اتفاق بیفته که یه تایم کوتاه درگیر میکنه و با پالس کورتون حل میشه 

داروها هم ، هم میتونه قرص باشه هم آمپول یک روز در میان هم آمپول شش ماهه بسته به شرایط مریض توسط دکتر انتخاب میشه . تمام داروها تحت پوشش بیماری‌های خاص هست کارت انجمن میگیری میری تامین اجتماعی پرونده تشکیل میدی و داروها تقریبا رایگان بهت داده میشه .