2777
2789

پریروز صوهرم کیف پولشو گم میکنه 

همه مدارکشم همون تو بوده کارت ماشین کارت سوخت کارت ملی کارت های بانکیش برگه بیمه ماشین همه چیش تا الانم هنوز پیدا نشده

بعد دیروز من رفتم خونه مامانم بعد دخترمم با داداشام بازی میکرد 

شب اوندیم بخوابیم شوهرمم خواب بود گردنبند دخترمو در اوردم  بعد گفتم بزار گوشوارشن در یارم در اوردم اومدم اون یکی و دریارم دیدم یکیش نیس هرجارو گشتم نبود به مامانمم پیام دادم ک خونه شونو بگرده 

هنوز به شوهرم نگفتم برعکس شنبه جایی دعوتیم میفهمه یکیش نیس اگ پیدا نشه چیکار  کنمممممم 

تو این اوضاع که برای کیف پولش عصابش داغونه باید گوشوارش گم بشه اخه

همه چی برعکسه اه

i عشق آرمان مامانه رومیسا 💜

ای بابا درکت میکنم شوهر منم روی وسایل طلا همه چی خیلی حساسه گم بشه واویلاس

خونتونو بگرد کامل داخل کیسه جاروبرقی رو بگرد زیر مبل زیر کابینت زیر تخت داخل حموم دسشویی  داخل لباسابگرد ایشالا پیدامیشه

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا درکت میکنم سکهر منم روی وسایل طلا همه چی خیلی حساسه گم بشه واویلاسخونتونو بگرد کامل داخل کیس ...

باشه عزیزم انقد از دیشب ذهنم درگیر شده ک نگو 

داخل ماشینتون هم بگردینمن میگم ب احتمال زیاد شاید با داداشات بازی میکرد زدن ب گوشش افتاده ها

باشه باید یواشکی خودم برم ماشینو بگردم احتمال زیاد هم موقع بازی افتاده باشه 

باشه عزیزم انقد از دیشب ذهنم درگیر شده ک نگو

11 مرتبه سوره مزمل بخون به آنی پیدا میشه 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

تولباساشا بگرد وقتی در می آوردی شاید به لباسش گیر کرده و درآومده دختر داییم همین طور شده بود بعد که ...

الان میرم نگاه میکنم ایشالاه تو لباساش باشه