2777
2789
عنوان

نظرتون راجب به مادرم

113 بازدید | 4 پست

بچه ها فقط اینو بهم بگید ؛ شما به عنوان یه انسان یا مادر یا هر چی ؛ نظرتون درمورد مادری که با کینه میگه خداروشکر که بچم پول دوا و دکتر میده و من به همینم راضیم چیه؟ مادرم بارها دلمو شکونده ؛ بدبختی هم نمیتونم دردمو به بقیه بگم چون تف سر بالاست هیچکس باورش نمیشه من همچین مادری دارم یا یه مادر اینجوری به بچه ی خودش بگه ؛ انقدری که یکبار پیش صمیمی ترین دوستم درد و دل کردم بهم گفت تو با مادرت چیکار کردی ؟؟؟ مگه میشه یه مادر با بچه اش اینجور بشه؟؟؟ ولی فقط خدا درده منو میدونه 

هر دختری میتونه مادر بشه ولی دلیل نمیشه مقدس بشهچی بگم والابیخیالش شو

چه عجب یه نفر پیدا شد که فهمید همه مادرها شاید فرشته نباشن و فقط اسمشو یدک بکشن...بیخیال که نمیشه شد ولی خیلی دردناکه...خداشاهده من نمیفهمم عشق مادر و فرزندی چیه که بقیه میگن چون اصلا از بچگی درکش نکردم 😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم🥲❤️چاره ای نیست خودتو بخاطرش ناراحت نکن

مثلا روزه ام گرفته ؛ ولی دل منو شکست و الان دارم گریه میکنم؛ بخدا خودمم باورم نمیشه این حرفا رو یه مادر به بچش بزنه برای همین میگم وقتی خودم باورم نمیشه بقیه چه جور میخوان باور کنن...