2777
2789
عنوان

یعنی قد خواهرم کوتاه میمونه❓

510 بازدید | 52 پست

من قد بلند نیستم، 23سالمه و 164ام

خواهرم 12سالشه و الان 160 هستش

2سال پیش بردیمش دکتر، گفتن که هنوز صفحه رشدش بسته نشده، باید بره ورزش های پرتحرک شرکت کنه که قدش کوتاه نمونه

از اون موقع 10سانتی رشد کرده(وقتی بردیمش اوایل پریودیش بود) 

ورزش نرغت تنبل بازی دراورد، نگرانشم

چیکنم؟ دکتر ببرم بازم؟ مامانم از سر لج میگه قد نمیکشه دیگه

💜ARMY💜

چه ورزش پر تحرکی مثلا؟ شما چی بردید؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چخبره دختره بیچاره میخاد چقدر قد بکشخ اخه دخترم با قد صدوپنجاه بغلی هم هست با احترام به قد بلندامون اما دختر باید قدش کوتاه باشه نسبتاً تا از پسرا بزرگ نباشه مثل زن عموی من از شوهرش بزرگه قدش سوژه این و اونن

160خوبه دیگ منی ک29سالمه وقدم،155چی بگم ناامیدشدم ی لحظه

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

هم اون رشد میکنه هم تو من خودمم ۲۴ سالمه دارم رشد میکنم حوصله توضیح دادن ندارم الان ولی اگع خواستی تاپیک آخرم پیام بزار بعدا مینویسم باید چیکار کنی 

🚫🚫🚫🚫🚫🚫کاربر مرد 🚫🚫🚫🚫🚫🚫          

ککوتاهه بابا،بعدا بزرگ بشه براش بده

دیگه یه چهار پنج ساعتی رشد میکنه.

من ۱۲ سالگیم ۱۵۷ بودم الان ۱۶۷ . 

انقد بدبین نباش. مگه ژنتیک کوتاه قد داشته باشید

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)