2777
2789
عنوان

با پسری که قبل شما 🙄

125 بازدید | 10 پست

رابطه فلان با بقیه دخترا داشته قبول میکنید ازدواج کنید یا وارد رابطه شین؟ 

چرا من نمیتونم حس میکنم همه انجام دادن فقط تعداد خیلی کمی هستن که موندن 

حس بدی ب خودم دارم انگار ی چیز کم دارم 

بستگی داره به اینکه مال چه زمانی باشه، با چند نفر بوده باشه و نتایج آزمایشات مربوط به بیماری‌های مقاربتی چی باشه.

ترجیحم اینه که نه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

راستش من چون خودم کاری نکردم دوست ندارم پارتنرم هم کاری انجام داده باشه از طرفی دوستت دارم اولین ها با کسی باشه که اولین بارش باشه مثلا اگه پارتنرم قبل از من کاری کرده بود عمرااا باهاش وارد رابطه میشدم

اشک شو،اما نه تو غم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش من چون خودم کاری نکردم دوست ندارم پارتنرم هم کاری انجام داده باشه از طرفی دوستت دارم اولین ها ...

چرا من نمیتونم پسری پیدا کنم که نداشته ؟ تازه میگم نداشتم تعجب میکنن یعنی براشون انقد عادیه 

من مشکل دارم یا واقعا اوضاع خرابه

رابطه که خیلی ها دارن مهم اینکه کی انتخاب اخرشون هستش نمیتونی سرزنش شون کنی بی اهمیت رابطه داشتن شون ...

می‌دونم که بعداً روح و روانم اذیت میشه 

فکر اینکه قبل من اولین تجربه ... با کسی دیگه بوده

چرا من نمیتونم پسری پیدا کنم که نداشته ؟ تازه میگم نداشتم تعجب میکنن یعنی براشون انقد عادیه من مشکل ...

نه ببین اوضاع واقعا خرابه و واسه اکثرا غیر عادیه که تو کاری نکرده باشی انگار ناراحت میشن به جای اینکه خوشحال بشن گفته بودن که سن رابطه جنسی تو ایران به ۱۳ سال رسیده و این فاجعه س 

اشک شو،اما نه تو غم.