2777
2789
عنوان

چجوری از شوهرم پول بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 48 پست

ساده ای دیگه اصلا همون اول زندگی نبایداسرارتوبه شوهرت بگی که از خانواده ام پول میگیرم یاپول میدن فقط نیازتوبگی شوهرت تعمین میکردالانم به بهانه خریدبگیرازش

ازاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه من همش میگم خرج الکی نکنم که دوران عقده پس انداز کنهاما میبینم وقتی من خرج نمیکنم خواهرش خرج میک ...

اشتباه میکنی عزیزم. الان اگه رفتار اشتباه انجام بدی تا آخر عمرت روال زندگیت همین میشه. عادتش بده خرج کنه. حتی اسم بیار براش بگو میخوام برم آرایشگاه مو رنگ کنم. میخوام برم ناخنامو درست کنم. میخوام برم باشگاه و ... . تک تک اینا بهش نشون میده زن خرج داره. از الان باهاش قرار بذار هر ماه یه مبلغی به حسابت بزنه. درسته الان خونه پدرتی و از لحاظ قانونی شاید خیلی وظیفه ای ایجاب نشه براش یا براساس رسم بعضی خانواده ها خرج دختر بیشتر با پدرشه تو دوران عقد اما این معنیش این نیست که تو نباید ازش پول بخوای. بهش یادبده از الان وگرنه بعد از عروسی خیلی سخت میشه برات و شوهرتم بدعادت میشه و کینه و کدورت بین تو و خانوادش بیشتر میشه.

یه مثلی هست میگه تو جمع نخورها یه بخور پیدا میشه. شما وقتی حقتو نگیری خواهرش میشه اون آدم بخور و پولی که حق تو هست هم اون خرج میکنه.

عشقم درسته هنوز تازه عقد کردین روت نمیشه ، نمیدونم خجالت میکشی ، اما مردها تا نیازتو نگی متوجه نمیشن ...

اره اتفاقا مامانمم همینا رو میگه.. میگه انیتا شوهرت ادم دست و دلبازیه ولی اون از کجا می‌دونه تو الان ضد افتاب نداری که برات بخره یا اون از کجا می‌دونه تو الان مانتو میخوای...

در ضمن اینم بگم که با اینکه خیلی خیلی مهربونه باهام برام هدیه و گل نمیگیره نمیدونم بلد نیست یا خودشو به اون راه میزنع..اما حدس میزنم بلد نیست چون توی خانوادش یا بین پدرو مادرش هیچوقت این رسم و رسومات نبوده و رابطه عاشقانه زن و شوهر وندیدخ

ساده ای دیگه اصلا همون اول زندگی نبایداسرارتوبه شوهرت بگی که از خانواده ام پول میگیرم یاپول میدن فقط ...

من میخواستم مثلا بهش نشون بدم خانوادم چجوری تربیتم کردن که اونم یاد بگیره اما گند زدم 🤣

آخه من همش میگم خرج الکی نکنم که دوران عقده پس انداز کنهاما میبینم وقتی من خرج نمیکنم خواهرش خرج میک ...

ببین اگه بگی برای اونا خرج نکن شوهرت و خانوادش ناراحت می شن

ولی اگه مدام بگی این و می خوام

و این و می خوام برام بزن 

دیگه ته کارتش خیلی نمی مونه که بخواد برای خانوادش خرج کنه

و می دونه دختر ولخرجی هستی

بیشتر حساب و کتاب می کنه و به خواهرش می گه ندارم

اشتباه میکنی عزیزم. الان اگه رفتار اشتباه انجام بدی تا آخر عمرت روال زندگیت همین میشه. عادتش بده خرج ...

خودش میگه برو باشگاه برو لیزر کن برو فلان کن

منم وقتی می‌خوام برم روم نمیشه ازش پول بگیرم در نتیجه نمیرم😐😭

من ۱۸ شوهرم ۲۱ سالشه

ببین عزیزم پدر و مادر من همسن و سال تو و شوهرت بودن ازدواج کردن. مامان من بنا رو اشتباه گذاشته از اون موقع و هی مراعات بیخود کرده. الان بابام بدعادت شده اصلا حتی به خودش زحمت نمیده به زبون بیاره به مادرم بگه بیا پول بدم برو لباس بگیر. اینقد این چیزا رو نگفته و نخواسته یه بارم حرف مثلا لباس خریدن میشه بابام بهش میگه لباس داری که😐

بابای من خسیس نیست ولی اینقد مامانم ازش چیزی نخواسته بدعادت شده و درکی از نیازهای یه زن نداره.

مادرمم بعد سی و چند ساله زندگی ناراحته و گلایه میکنه درحالیکه اشتباه از خودش بوده. الان همیشه میگه من مراعات کردم و هی گفتم گناه داره، نداره ، بذار پس انداز کنه ولی اونم به روی خودش نمیاره زن خرج داره

خودش میگه برو باشگاه برو لیزر کن برو فلان کنمنم وقتی می‌خوام برم روم نمیشه ازش پول بگیرم در نتیجه نم ...

بزرگترین اشتباه زندگیتو داری میکنی. با دست خودت زندگیتو خراب میکنی. ببین وقتی مرد ببینه زن خرج داره تلاششم بیشتر میشه و انگیزه داره واسه تلاش بیشتر. وقتی اینجور رفتار میکنی فردا آیندت میشه مثل مادر من‌. 

یه بار جدی صحبت کن و بهش بگو. بگو من سختمه هی بهت بگم پول میخوام روم نمیشه‌ لطفا خودت هرماه یه مبلغی بزن به حسابم‌.

مردا دوست دارن زنشون به زبون بیاره. وقتی به زبون میاری حس میکنن حامی تو هستن 

من میخواستم مثلا بهش نشون بدم خانوادم چجوری تربیتم کردن که اونم یاد بگیره اما گند زدم 🤣

حتی اگه خانوادتم پول میدن پیش شوهرت بروز نده. حتی شوهرتم پول میده لازم نیست گزارش بدی مول خرج چی کردی. تو فقط پولو بگیر و هرجور خواستی خرج یا پس انداز کن. ولی بگیر حتما ازش پول. حتی اکه یه قرونشو خرج نمیکنی هم بگیر ازش

اره اتفاقا مامانمم همینا رو میگه.. میگه انیتا شوهرت ادم دست و دلبازیه ولی اون از کجا می‌دونه تو الان ...

کم کم اون خرید هدیه هم درست میشه تو یکبار انجام بدی اونم بار دوم برات انجام میده ❤️ بخواه درست میشه خجالتم بزار کنار ، اصلا بین زن و شوهر نباید خجالت باشه 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱