2777
2789
عنوان

چجوری از شوهرم پول بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت رفتی خرید زنگ بزن بزنه به کارت فروشنده آخرسرخودش خسته می شه یاماهیانه برات می زنه یا کارت می ده دستت

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اگ الان ازش نخای فردا ک رفتی سر خونه زندگیت عادت میکنه بهت نمیده هرچ باشه ی زن باید ی مقداری پس اندازی برای روز مبادا داشته باشه همه زنا شاغل نیستن ک حقوق داشته باشن چشممون ب جیب شوهره چون تجربش کردم میگم

رک بگو پول میخام 

این بچه بازیا چیه 

عادتش بده

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بخواه ازش کار بدی نمیکنی بزار خرچ کن

خب نمی‌دونم چجوری بخوام اصلا روم نمیشه راجب مسائل مالی باهاش حرف بزنم خواهرش انقد پرروعهههه قشنگ میاد میگه لباس می‌خوام گوشی می‌خوام همه چی براش میخره منم وقتی تنها میشم میشینم گریه میکنم چرا برا اون میگیره من نه .. با خواهرش چپ افتادم کلا.

.من تا میام با خودم تمرین میکنم ک روم بشه ازش چیزی بخوام میبینم عه خواهرش پولاشو تموم کرد 😭

ببین از الان اینکار و کنی بعد عروسی هم اگه بابت چیزی بهت پول بده سرت غر می زنه

بگو بهم یک کارت بده

هرماه برام شارژش کن

دیگه خودش دستش می اد

بزار عادت کنه از الان کارتت و هر ماه شارژ کنه

خب نمی‌دونم چجوری بخوام اصلا روم نمیشه راجب مسائل مالی باهاش حرف بزنم خواهرش انقد پرروعهههه قشنگ میا ...

وا توچقد خجالتی هستی دختر داری بادست خودت خودتو عادت میدی ک چیزی نخوای ازش اون میگه لازم نداره بهم نمیگه بیخیال میشه

عزیزم خجالت رو بذار کنار. یه بار باهاش صحبت کن اما اساسی صحبت کن. بهش بگو دوست داری هر ماه خودش بدون اینکه تو به زبون بیاری به حسابت پول بزنه‌. 

یه بار اساسی صحبت کن و عادتش بده اینکارو تکرار کنه.اینجوری دیگه مجبور نمیشی هی بهش بگی پول میخوای.

در مورد بخش دوم پیامتم باید بگم خیلی اشتباه میکنی. وقتی خودش میخواد برات خرج کنه خودتو بی ارزش نکن و مانع نشو.  بذار عادت کنه برات خرج کنه. مرد باید یادبگیره زن خرج داره و باید براش خرج کنه. وقتی هی مانع بشی نذاری خرج کنه یادمیگیره و فکر میکنه احتیاج نداری. با مرد از اول هرجور رفتار کنی از لحاظ مالی تا آخر عمر یادمیگیره همونجوری باهات رفتار میکنه

خب خودت از همون اول عادتش دادی بهت پول نده 😐

من اگه بگم پول بده میده..اما روم نمیشه بگم

وقتی نگم اونم نمی‌ده 😐😭

حتی برا لباس عید روم نشد بگم بخر به مامانم گفتم بخره تا اینکه خود شوهرم گف به مامانت نگی برا لباس خودم میخرم 

عزیزم خجالت رو بذار کنار. یه بار باهاش صحبت کن اما اساسی صحبت کن. بهش بگو دوست داری هر ماه خودش بدون ...

آخه من همش میگم خرج الکی نکنم که دوران عقده پس انداز کنه

اما میبینم وقتی من خرج نمیکنم خواهرش خرج میکنه واقعا نمی‌دانم چیکار کنم...خرج خونه مامان باباشم بیشترش و شوهرم میده 😞

من اگه بگم پول بده میده..اما روم نمیشه بگموقتی نگم اونم نمی‌ده 😐😭حتی برا لباس عید روم نشد بگم بخر ...

عشقم درسته هنوز تازه عقد کردین روت نمیشه ، نمیدونم خجالت میکشی ، اما مردها تا نیازتو نگی متوجه نمیشن ، معلومه همسرت هم دست و دلبازه عادت کن بهش بگی حتی باهاش مشورت کن بگو من میخوام برای عید مانتو بخرم ، بنظرت کجا بهتره؟ کجا برم؟ چه رنکی بخرم؟ چه مدلی داشته باشه؟ تو چجوری ددست داری؟ بیا با هم بریم بخریم 😍 بگووووو باید بگی تا بدونه اون ذهن تورو نمیخونه حتی حرف قبل ازدواج تورو یادش نیست 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱