2777
2789

براساس تجریه میگم، ممکنه حفظ ظاهر کنن بخاطر پسرشون اما پشت سر میزنن یا تیکه رو میندازن

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم با همسرتون آشنا شدین بعد ازدواج کردین ؟

دوست بودیم 

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بستگی به خودت داره میتونی با سیاست و... دلشونو بدست بیاری. البته اگه بد باشن که کلا فایده نداره فرشته هم باشی نمیخوانت

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

ما هنوز نامزد نشدیم دارن پشت سرمون حرف میزنن ،حالا خوبه پسرشون نه خونه داره نه ماشین وگرنه میگفتن بخ ...

اگه پسریه ک ممکنه برگرده ب حرف خانوادش روش فک کن 

بستگی به خودت داره میتونی با سیاست و... دلشونو بدست بیاری. البته اگه بد باشن که کلا فایده نداره فرشت ...

متاسفانه خوب نیستن ،منم می‌خوام معمولی باشم ،خوشم نمیاد با سیاست بهشون الکی بگم دوستون دارم چون هنوز ندیده و نشناخته پشت سرم دارن حرف می زنن

مگه خط کشه که میپرسی

همه نوعش هست

این مدلی میپرسی گمراه میشی

اگه خودتی قشنگ و با احترام دلیل مخالفتشونو بپرس تا فکر نکن یه افعی اومده پسرشونو بخوره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

مگه خط کشه که میپرسیهمه نوعش هستاین مدلی میپرسی گمراه میشیاگه خودتی قشنگ و با احترام دلیل مخالفتشونو ...

خونوادش خاله زنک هستن پولدار نیستن مثل ما معمولی هستن ولی میگن به برادرشون زن میخوای چکار سی سالشه میگن ۳۵-۳۸ازدواج کن زوده برات 

پسره هم فقط داره کار می‌کنه پس اندازی نداره،و خونوادش هم حامیش نیستن چون نون خودشون هم با زور دارن در میارن

متاسفانه خوب نیستن ،منم می‌خوام معمولی باشم ،خوشم نمیاد با سیاست بهشون الکی بگم دوستون دارم چون هنوز ...

اکثرا همینن، قرار نیست بگی دوستتون دارم، فقط خودت باش و باهاشون خوب و محترمانه رفتار کن اگه آدم باشن باهات خوب میشن، اگرنه باهاشون سرسنگین باش

اکثرا همینن، قرار نیست بگی دوستتون دارم، فقط خودت باش و باهاشون خوب و محترمانه رفتار کن اگه آدم باشن ...

خیلی میترسم از الان 💔

چون منم نمیشناسن به همین آقا پسر میگن داره صحنه سازی می‌کنه خودش رو خوب جا بزنه بعدش مثل بقیه زن داداشات میشه 

من رو با بقیه زن داداش هاشون دارن مقایسه میکنن میگن اینم مثل اون یکی ها بد میشه 😑

از آدم های قضاوت گر شدیداً انزجار دارم 

خیلی میترسم از الان 💔چون منم نمیشناسن به همین آقا پسر میگن داره صحنه سازی می‌کنه خودش رو خوب جا بزن ...

خب به مرور زمان بهشون ثابت کن اشتباه میکنن 😉