2777
2789
عنوان

دیشب مهمون چندش داشتم 🤢🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 33515 بازدید | 612 پست

وای اونجا مسواک میزنیم 

پس خیلیا میشورن

چندشا

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شلنگو بزار تو افتابه اب ک سرریز شد از لوله افتابه بچرو با یه دست بگیر با یه دست بشور

تصورش میکنم تنم میلرزه یهو سر نخوره بیفته چقدر سخته بچه داری خداییش 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچه سه ماهه رو کجا باید بشوره؟ نمیتونه تنها بچه رو روی توالت بشوره باید تو روشویی دستشویی شست برا ...

عنه هاااا عن 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

واقعا بعضیه عجیبن

روشویی جاییه که بزرگترا دستای پی پی و آلودشونو میشورن اونوقت شما انتظارت ازمهمون چیه

شما الان دست خودت عذر میخوام به مدفوع خورده تو روشویی میشوری روشویی برا همینه دیگه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

بچه خودم ۳ماهشه تو روشویی میشورم اونم سخته خطرناکم هست زمین که اصلا نمیشه تو حمومم ببری سرتا پای آدم ...

بچه دارم

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
بچه دارم

خب خودت چجوری میشستی تک و تنها ؟

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

وای اونجا مسواک میزنیم پس خیلیا میشورنچندشا

چه ربطی به مسواک زدن داشت چقد سخت میگیرین بچه رو با دستمال پاک میکنن تو روشور میشورنش کثیف کاری که نداره

مگه شما دهان دندون تون تماس داره با روشور

تازه بچه سه ماهم سخته کنترل کردنش

همووون گردنش نگرفته هنوز خیلی کوچولوعه پایین تنشم که لخت باشه لیز میشه یه دستی بگیریش آدم میترسه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40