2777
2789
عنوان

دیشب مهمون چندش داشتم 🤢🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 33515 بازدید | 612 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیوونه ای؟ باید همونجا بشوره برو روانشناس

بخدا ادم جرعت نمیکنه خونه کسی بره اون بچه سه ماهه تو حموم یا دسشویی بدون کمک چجوری باید شست سر بخوره از دست مادرش ضربه مغزی بشه بعد ولکن میشن 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

خب بچه سه ماهه رو کجا باید بشوره؟ 

نمیتونه تنها بچه رو روی توالت بشوره باید تو روشویی دستشویی شست 

برای ماهم مهمون میاد همه بچشونو توی روشویی دستشویی میشورن بعد تمیز میکنن 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
خواهر شوهر من پوشک بچرو میذاشت رو فرش تو خونه ما، بعد رفت پی پی بچرو بشوره تو روشویی، کاری به روشویی ...

چه کثیف 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

بچه خودم ۳ماهشه تو روشویی میشورم اونم سخته خطرناکم هست زمین که اصلا نمیشه تو حمومم ببری سرتا پای آدم خیس میشه . هر وقت بچه دار شدی میفهمی. بالاخره خودتم مهمونی میری ببینم کجا میشوریش

هیچی بدتر از مهمون بی‌شعور و وحشی نیست.

چند روز پیش دو تا مهمون داشتم صبح به صبح می رفتن دسشویی مغزشونو از دماغ شون با صدای بلند میاوردن بیرون یعنی حالم به هم خورد 🤢

چایی رو چپی کردن روی فرش حتی یه عذرخواهی نکردن به روی خودشون نیاوردن و بند دستمال آشپزخونه ام رو پاره کردن خدا لعنت شون کنه 

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینمش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۴، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله🥺. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

معمولا همون جا میشورن عزیزم چون بچه تو بغل سخت خم بشی ونمیشه شلنگ دستشویی دستت بگیری همزمان بچه هم ب ...

بچه خودم سه سالشه 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

ولی بنظرم دستمال بزارین تو کیفتون ، بچه چند ماهه رو با دستمال مرطوب پاکش کنید ، اینطوری بهتره، واقعا هم از نظر صاحبخانه شاید چندش باشه، رفتین خونه بچتونو بشورین ، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃