2777
2789
عنوان

دیشب مهمون چندش داشتم 🤢🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 33515 بازدید | 612 پست

من دیدم حتی بچه دو ساله رو نشونندن روشویی جیش کنه چون دستشویی بیرون بوده حوصله نداشتن. یه نوزاد که اشکال نداره ما هر چی بچه نوزاد داشتیم اونجا میشورن خب مگه چیه وای من قربون اون باسن کوچولوی نی نی جدیدمون برم😍😍🙈😂

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه تو روشویی میشورن.  ولی من فقط واسه مهمونیا از دستمال مرطوب استفاده میکردم

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

همه گفتن منم میگم بچه کوچیک رو مجبوری یا تو روشویی بشوری یا حمام .این همه حساسیت بده 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

ما که هر کی بچه کوچک داشت تو روشویی میشستن خودمم همین طور

به شرطی که مادر بچه قشنگ روشوییو آب یکشه مشکلی نمیبینم نوزادی که شیر میخوره فقط به نظرم به اندازه یه انسان بزرگ کثیف نیس منکه از نوزاد شیرخواره اصلا چندشم نمیشه 

خیلی ببخشید ولی تنها چندش این تایپک خودتی با عرض معذرت حالم ازت بهم خورد چون ذهن مریضت خرابه که برای ...

منم از ریخت تو حالم بهم خورد 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

من تا حالا خونه کسی بچمو نشستم بادسمال وکرم پاک کردم بنظرم خونه کسی بچه رو نشوری راحت تروبیدردسر تره هم واسه خودت هم صاب خونه

پس کی خدا میخاد به بنده هاش لذتی بدون رنج بده....منتظر روزای بهترم