2777
2789
عنوان

درد سینه اوایل بارداری

3373 بازدید | 11 پست

خانوما کسی بوده بعد از تخمکگذاری سینه هاش درد داشته باشه ولی نزدیکای پریود خوب بشه و باردار باشه؟من تا دیروز سینه هام درد میکرد ولی امروز بهتر شده.یعنی ناامید باشم؟

جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست
ان شاالله باردار باشی عزیزم منم پس فردا موعدمه 

اخه هر ماه ریتم بدنم همینه .درد سینه که خوب میشه بعدش پریود میشم.اگه بارداری باشه باید درد سینه روز به روز بیشتر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این تاپیکم کامل کنم.من همین ماه باردار شدم.درد سینه هیچ ربطی به بارداری نداره.الانم اصلا سینه هام هیچ دردی نداره

این تاپیکم کامل کنم.من همین ماه باردار شدم.درد سینه هیچ ربطی به بارداری نداره.الانم اصلا سینه هام هی ...

عزیزم ماهی که باردار شدی کار خاصی کردی؟ دارویی خوردی؟ 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧
عزیزم ماهی که باردار شدی کار خاصی کردی؟ دارویی خوردی؟ 

کار خاصی نکردم.از روز اول پریود تا اقدامم سیاهدونه و عسل خوردم البته ماهای قبلم میخوردم

استاتر من قبلا سینه درد نداشتم این ماه خیلی زیاده و تغییر شکل پیدا کرده از بارداری نیس؟؟

تبریک میگم    انشالله که بارداری خوبی داشته باشید.خیلی خوشحال شدم

تبریک میگم     انشالله که بارداری خوبی داشته باشید.خیلی خوشحال شدم

مررررسی عزیزم😍😍من این ماه همه علایمم عجیب غریب بود😄

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜

گلم تایپیک اقدامی هارو داری؟لینکشو بهم‌بدی

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
گلم تایپیک اقدامی هارو داری؟لینکشو بهم‌بدی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1675349/مامانای-اقدامی-واسه-بارداری-با-کیت-وتخمکگذاری-بیایید-باهم-باشی

م?postId=61786076