2777
2789

من الوپکسی خریدم ماینوکسیدیل اصل ک حدود ۶ ۷ تومنه و ینطرم ایرانی فقط الکله و اشغال

برند ماینوکسیدیل الکسیا یا سورال بگیر باز بهترن

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم میگن رو موی بدن موثره راست میگن ؟

ینی روی سر بزنی و موی بدن پر شه؟ نه

ولی اگ محلول بخوره به بدنت چرا

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

خوب بود؟الوپکسی سریع تر نتیجه میده؟

اصلا یه چیز پشم ریزونی مو در میاد قشنگ 

ولی ایرانی یعید بدونم در بیاد ولی اون برندایی که گفتم ایرانین و ارزپن ترن باز بهترت مثلا یه تومن

من الوپکسی خریدم ماینوکسیدیل اصل ک حدود ۶ ۷ تومنه و ینطرم ایرانی فقط الکله و اشغالبرند ماینوکسیدیل ا ...

جنکسان هم خارجیه خوبه دکترا تاییدش میکنن

موافقم که ایرانی هاش اشغالن

اصلا یه چیز پشم ریزونی مو در میاد قشنگ ولی ایرانی یعید بدونم در بیاد ولی اون برندایی که گفتم ایرانین ...

چه عالی

خیلی دو دل بودم بخرم یا نه

مدل زنانه که ۲درصد هست رو استفاده کردی؟

اصلا یه چیز پشم ریزونی مو در میاد قشنگ ولی ایرانی یعید بدونم در بیاد ولی اون برندایی که گفتم ایرانین ...

الوپکسی رو گوگل سرچ کردم ۵ درصده 

و برای اقایونه 

جدی مشکل نداره بزنیم؟🤣

رجینا فلنجی هستم.
چه عالیخیلی دو دل بودم بخرم یا نهمدل زنانه که ۲درصد هست رو استفاده کردی؟

اره عزیزم