2777
2789
عنوان

توف توهرچی رفیق ورفاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 62 پست
یچیزیت میشه ها؟چیکار مسائل زن و شوهر داری؟ فضول مردمی؟همون اول که فهمیدی نباید به رو زنش میاوردی. حا ...

عزیزم رفت وامدمون خیلی زیاد بود عین برادرم بود من یه هفته نتونستم غذابخورم فضول چی!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خانمه یه جورایی پای شما رو کشیده وسط

شک نکن شوهرش گفت چرابهش لباس قرض دادین رفته سرقرار

بعدیه عالمه چیزمیزگفت گفتم توروخدااین دروغارو اون گفته راحب ما گفتم اگه فک میکنی بریزید رومازندگیتون درست میشه خب بریزید

همون خواهر خودتو میگم.فضولی نکن تو کارشون

اصلافضولی نکردیم داشتیم سکته میکردیم میگم دختره چون نمیتونم اسم بیارم حتی یه زنگ ب مانزد نامرد😭اخه تونمیدونی چه قرارایی بینمون بود چه شبایی وصبح کردیم 

عزیزم رفت وامدمون خیلی زیاد بود عین برادرم بود من یه هفته نتونستم غذابخورم فضول چی!!

بیتعارف بیکار بودی.

رفت و آمد خانوادگی داشتین که داشتین تهش ی آخر هفته همه با هم‌میرفتیم باغ یا با خانمش میرفتی خیابون...

هیچ مرد غریبه ای هم برادر نمیشه...

نمیدونم چی شده ولی شما هم تو رفت و آمد تعادل زو رعایت نکردین

شک نکن شوهرش گفت چرابهش لباس قرض دادین رفته سرقراربعدیه عالمه چیزمیزگفت گفتم توروخدااین دروغارو اون ...

خب پس فقط تنها کاری که میتونی انجام بدی اینه که بسپاری به خدا

منم سر این رفاقتای خانوادگی خیلی ضربه خوردم خیانت نه ها مدل دیگه طولانیه حوصلم نمیکشه بنویسم ولی سپردم بخدا اینقدررر قشنگ جوابمو داد

بیتعارف بیکار بودی.رفت و آمد خانوادگی داشتین که داشتین تهش ی آخر هفته همه با هم‌میرفتیم باغ یا با خا ...

بدون شک رعایت نکردیم مادیگه اخرهفته نداشتیم ماحتی دیگه خونه خانواده امون هفته ای یه بارمیرفتیم طول هفته پیش هم بودیم باهمسرامونا

شک نکن شوهرش گفت چرابهش لباس قرض دادین رفته سرقراربعدیه عالمه چیزمیزگفت گفتم توروخدااین دروغارو اون ...

مرتیکه لاشی.

میگفتی خوب خونه ی تو با پول تو لباس نداشت بره سرقرار؟لوازم آرایش نداشته آرایش کنه؟ ذات خرابش زو چیکار میکردی؟

هاشا میکردی میدونی..

باور کناینا آشتی میکنن 

منم نفرین نکردم فقط گفتم خدایا سپردم ب تو

یه چی بگو هضمش کنم تموم بشه بهشون فک میکنم اشک چشام سرازیرمیشه بغض خفه میکنه میخوابم خوابشونومیبینم بیدارم توفکرشونم مث معتادی شدم ک موادنرسیده بهش نامردی کردن ولی دوریشون امون منو خواهرم بریده قلبم هوری میریزه چیکاکنم فراموششون کنم اروم بشم همسرم خیلی انسان بامنطقی پسره شوهرموداره پستاشون همه باهم ولی بهش دوباره پسره پست فرستاده جوابشونداده

مرتیکه لاشی.میگفتی خوب خونه ی تو با پول تو لباس نداشت بره سرقرار؟لوازم آرایش نداشته آرایش کنه؟ ذات خ ...

اشتی کردن دیگههههه اومده پیج جدیدزده نوشته من متعهدم به فلانی عکس دوتاییشون بعدباورت میشه عکس زنشو باشورت و…دیدکه داده ب پسره😭😭یاخونه اورده …ورابطه داشته همه اینارودیده باچه رویی اونارو گفت