2777
2789
عنوان

توف توهرچی رفیق ورفاقت

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 62 پست
مگه راه بدی چی میشه؟

خیلیا رو دیدم رفت و امد دوستانه داشتن اتفاقای خوبی نیوفتاده اخرش

هر چی باشه غریبه اس ادم رو فامیلش باز یه شناختی داره بد هم باشن میدونه اینو، ولی غریبه یهو میبینی اون روی خودشو نشون داد و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمم خدابیامرز روزی که میخواستم ازدواج کنم بهم گفت عمه نه خودت رفیقت روبیارخونت نه بزار شوهرت رفیقش ر ...

درست میگه.

من شوهر ندارم ولی میخواست داداشم‌ رو ببره🫤

خلاصه هر کی باشه رو میبرن

خلاصه وا دادوتعریف کرد دوستیمون ب جایی رسیدکه شباخونمون میوند خانومش خودم دکه داشت وکیرفت دکه کارمیک ...

هی گفتم نکن نکن این ادامه داد خواهرمم تودوستیمون بود باخواهرم صمیمی ترازمن شده بوددیگ ازمن میترسید ب من نمیگفت ولی ب خواهرم میگفت خودش ۱۹سالشه من۲۹سالم ۲سال ازرفاقتمون میگذره ۲۰بهمن بود اگه اشتباه نکنم که شوهرش فهمیدتمام چتاش عکساش باپسرع همه چی ودید😭😭😭😭من وخواهرم جون دادیم دیگ ازنگرانی وگریه شوهرش کتمش زد فرستاد روستاشون پیش مامان باباش 

هی گفتم نکن نکن این ادامه داد خواهرمم تودوستیمون بود باخواهرم صمیمی ترازمن شده بوددیگ ازمن میترسید ب ...

ماهی زنگ میزدیم شوهرش گفت شمامیدونستی بایدب من میگفتی نارفیقی کردی گفتم چی میگی مگ میتونستم بیام بگم مگ ب همین راحتی گفتم من جوردیگه کنترلش میکردم سعی میکردم ب زندگی برش گردونم اداب زنوشوهری یادش میدادم عکس خیلی زشت وبدی از زنش دیده بود😭عکس بیرون رفتناشون هیچی یکی دوروز گذشت یهوشوهرش گفت میگم شایدخواهرت دوست پسرداشته اینم گفته بذارمنم داشته باشم🫤🫤اصلا پرام ریخت گفتم خواهرمم۶سال بایه نفرفاب رفیق مگ باهزارنفرمیپره🤨انگاردنبال مقصربود که گناهای زنشوبشوره گفت شایدتو بامادرشوهرت مشکل داشتی اینجوری شد ها😕😕گفتم بسم الاه حالت خوبه من بامادرشوهرم مشکلم چ ربطی ب شماداره که اینو زنگ زده بوده باشوهرم حرف بزنه وسط درددلاش گفته بوده شوهرمم ریده بوده بهش گفته بودزن من خوبه مشکل ازمادرمنه خلاصه هی دنبال داستان واینا

هی گفتم نکن نکن این ادامه داد خواهرمم تودوستیمون بود باخواهرم صمیمی ترازمن شده بوددیگ ازمن میترسید ب ...

چندروز بعددوباره زنگ زدم ببینم حالش خوبه خانمش چیشد دقیقا۳ساعت حرف زد درددل کردگفت من دیگ نمیخوام باکسی رفت امدکنم زن من لیاقت نداشت وازین حرفاگفت البته ک برنمیگردونمش همه میدونن من پسرشوکتک زدم فلان وبیسار

ماهی زنگ میزدیم شوهرش گفت شمامیدونستی بایدب من میگفتی نارفیقی کردی گفتم چی میگی مگ میتونستم بیام بگم ...

ذات خراب زنش به شما چه؟

ولی شما دیدی اینجوریه رفاقت نمیکردی. بخصوص همکار

خواهرت مجرده پشتش حرف در میارن

چندروز بعددوباره زنگ زدم ببینم حالش خوبه خانمش چیشد دقیقا۳ساعت حرف زد درددل کردگفت من دیگ نمیخوام با ...

از۲۰بهمن تاامروز فعمیدیم رفته زنشوبرگردونده تمام اکانت تلگرام واینستاشوپامیده جدیددزده مارم بلاک ازهمه جا😭😭😭الان ماچیکارکردیم یکی بگه اتیش گرفتم بخداقلبم دردمیکنه بقران منت نیس محبتایی ک من وشوهرم ب این دوتا کردیم من ب مادرپدرخودمم نکردم

چندروز بعددوباره زنگ زدم ببینم حالش خوبه خانمش چیشد دقیقا۳ساعت حرف زد درددل کردگفت من دیگ نمیخوام با ...

یچیزیت میشه ها؟

چیکار مسائل زن و شوهر داری؟ فضول مردمی؟

همون اول که فهمیدی نباید به رو زنش میاوردی. حالا چرا سه ساعت با شوهرش درد و دل میکنی؟

نمیگی زندکی خودت خراب میشه؟ شوهرت نمیگه سه ساعت با این مردک چیکار داشتی؟

ذات خراب زنش به شما چه؟ولی شما دیدی اینجوریه رفاقت نمیکردی. بخصوص همکارخواهرت مجرده پشتش حرف در میار ...

بدجوری چزوندمنو اندازه۲۰سال باهاشون خاطره داریم ب همین شبای عزیزمن وخواهرم خیلی پاکیم درست نیس مابگیم ولی بخداذات خرابی نداریم الان دارم گریه میکنم مینویسم واس کدوم گناه اینجوری یهویی گذاشتن کاسه امون