2777
2789
عنوان

دلم یه نور امید میخواد یه نشونه

82 بازدید | 18 پست

شوهرم یه مرد خیلی خوبه 

از همه نظر عالیه 

رابطمون هم خیلی خوبه 

با خانواده ها هم رابطه خوبی داریم

اما یک ماهی هست فهمیدیم شوهرم اسپرمش صفره و نمی تونیم بچه دار بشیم

خیلی تحقیق کردم دکتر خوب پیدا کردم بعد عید نوبتمون میشه. داروهای گیاهی و خوراکی های طب سنتی هم دارم بهش میدم

همه جوره به خدا توکل کردم و به ائمه توسل کردم

ختم قرآن برداشتم و نماز استغفار میخونم‌

اما یه حالی دارم بین زمین و آسمونم نمیدونم میشه یا نمیشه. یه لحظه رو قله امیدوارم یهو از اون بالا پرت میشم ته دره ناامیدی 

کاش خدا بهم یه نشونه واضح میداد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه زمانی بود یه حاجتی داشتم حدود 1 سال و نیم خیلیم دنبال نشونه بودما بعد خیلی اذیت میشدم به خدا گفتم تسلیمم دیگه راضی به رضای تو دیگه اوکی شد اون مورد 

بنظرم انسان وقتی به حد تسلیم کامل برسه حاجت روا میشه یعنی اطمینان کامل به خدا 

عزیزم از مشاوره میتونی کمک بگیری هردوتون‌خیلی کمک میکنه ، الانم به منفی ترین حالت فکر کن اگه نشد میخواین چکار‌کنین راه حلتونو پیدا کنید امیدوارم هیچوقت به این راه حل نیاز پیدا نکنی و خیلی زود نتیجه بگیری ، اما وقتی با منفی ترین موقعیت روبه رو شدی و براش چاره پیدا کردی دیگه ترس و فکر و خیالی باقی نمیمونه گلم با آرامش به درمان ادامه میدی

من یه زمانی بود یه حاجتی داشتم حدود 1 سال و نیم خیلیم دنبال نشونه بودما بعد خیلی اذیت میشدم به خدا گ ...

من همیشه میگفتم خدایا هرچی صلاحه .

ولی این بار گفتم خدایا زوری بچه میخوام. اما زوری که بعدش همه چیز خوب باشه

این دفعه نمیتونم بگذرم

عزیزم از مشاوره میتونی کمک بگیری هردوتون‌خیلی کمک میکنه ، الانم به منفی ترین حالت فکر کن اگه نشد میخ ...

به منفی ترین حالت فکر کردیم . گفتیم نهایت نمیشه میریم بهزیستی. اما به خانواده هامون که فکر میکنم حالم بد میشه