2777
2789
عنوان

بیچاره تبریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره گلم توکه نباید ناراحت بشی

بارها شده اینجا قومیت من روبهش توهین کردن که آی کوردا فلانن ولک ها بیسارن .مگه چشم بستم ورفتم  .اینجا جای حرف زدن نیس .ایناهم اوج بیشعوریه یه آدمه که اشتباه یه نفر روپای یک قومیت بذاره

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 

کی چی گفته راجب ما

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
من خودم ترکم ولی از حق نگذریم یسری تعصبات و رسمو رسوماتی که هست بینمون رو مخه

آخه رسم و رسوم و تعصبات جاهای دیگه هم هست بخدا یه جریانی هست که دوست دارن تبریزیا رو بکوبن نمی‌دونم بخاطر حسادته چیه فقط بد مارو میگن بخاطر کوبوندن  گردشگریریمون هست چیه خدا عالمه

حالا بیایی بپرسی چه بدی دیدی ازشون

آدرس غلط میدن

با فارسی زبان فارسی صحبت نمیکنن

بابا ترکها نمیتونن فارسی رو روان صحبت کنن همونطور که فارسها نمیتونن به قشنگی ما ترکی حرف بزنن

تموم شد رفت

اتفاقاً تبریزی های عزیز هم هم تمکن مالی دارن وهم باکلاس هستن وهم رسم‌های جالب دارن وصد البته خوب بود ...

خوب ما هم جاهای دیگه رفتیم مسافرت همه چی هم دیدیم ولی به هر حال نون و نمک اون شهرو خوردیم دیگه جار نمی‌زنیم این شهر ادماش ال بودن بل بودن

حالا بیایی بپرسی چه بدی دیدی ازشونآدرس غلط میدنبا فارسی زبان فارسی صحبت نمیکننبابا ترکها نمیتونن فار ...

چی بگم والا هر کی از من آدرس بپرسه‌کم مونده کروکی هم بکشم ما میریم مسافرت بیچاره شوهرم برنامه نشانو میزنه میگه مزاحم ملت نشین

خوب ما هم جاهای دیگه رفتیم مسافرت همه چی هم دیدیم ولی به هر حال نون و نمک اون شهرو خوردیم دیگه جار ن ...

درسته حق با شماست زیاد خودتون درگیر آدمای معلوم الحال این سایت نکنید بخونید رد بشید سلامتی روان خودتون مهم تره

درسته حق با شماست زیاد خودتون درگیر آدمای معلوم الحال این سایت نکنید بخونید رد بشید سلامتی روان خودت ...

تا حالا موندم و رد شدم ولی حجم توهینشون اونقدر زیاد بود که ترکوندن تاپیکو وقتی تو ملتی همدلی نباشه نتیجش میشه اوضاع الان جامعه

چی بگم والا هر کی از من آدرس بپرسه‌کم مونده کروکی هم بکشم ما میریم مسافرت بیچاره شوهرم برنامه نشانو ...

آره والا

من خودم شهر خودم رو به خوبی نمیشناسم از کجا باید به یکی دیگه آدرس بدم ما مشکلی با کسی نداریم این برداشت دیگرانه که فک میکنن مشکل از ماست