من نمیدونم چرا تاپیک در مورد شهر من اینقدر زیاده بابا ما یه شهریم اون گوشه بالا کاری به کسی نداریم دوست داشتین بیاین دوست نداشتین هم قدم رنجه نفرمایید زیاد هم با شهرهای دیگه وصلت نداریم وسط ایرانم نیستیم ترکا اینجور ترکا اونجوری بابا همه جا با هر اخلاقی آدم پیدا میشه همه مگه پسر پیغمبرن
بارها شده اینجا قومیت من روبهش توهین کردن که آی کوردا فلانن ولک ها بیسارن .مگه چشم بستم ورفتم .اینجا جای حرف زدن نیس .ایناهم اوج بیشعوریه یه آدمه که اشتباه یه نفر روپای یک قومیت بذاره
ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶♀️🚶♀️🚶♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️
بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
من خودم ترکم ولی از حق نگذریم یسری تعصبات و رسمو رسوماتی که هست بینمون رو مخه
آخه رسم و رسوم و تعصبات جاهای دیگه هم هست بخدا یه جریانی هست که دوست دارن تبریزیا رو بکوبن نمیدونم بخاطر حسادته چیه فقط بد مارو میگن بخاطر کوبوندن گردشگریریمون هست چیه خدا عالمه
اتفاقاً تبریزی های عزیز هم هم تمکن مالی دارن وهم باکلاس هستن وهم رسمهای جالب دارن وصد البته خوب بود همه جا هست و هیچ کس نمیگه ماست من ترشه (تبریزی نیستم)