سلام خانوما من چن روزه فهمیدمباردارم ولی هنوز آزمایش ندادمچون کلی مهمون دارم نمیخوام اونا بفهمن.الانکه رفتمدستشویی ببخشید ولی توی ترشحاتم یه رگه خون دیدم خیلی میترسم باید چیکارکنم برم شیاف بگیرمیا برم بیمارستان اینا؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم لانه گزینی همین موقعهاست وقتش ، از زمانیکه لقاح صورت میگیره ازمایش مثبت میشه و بعدهم لانه گزینی ، کار سنگین نکن ، استراحتتو بیشتر کن ، الانا موقع حساسیه ، بذار خوب محکم بشه به رحمت ، اگه تکرار نشه مهم نیست ، اگرم خدای نکرده شد برو دکتر احتمالا شیاف میده ، سرخود شیاف نذار ، چون میگن تا قلب رویت نشه شیاف خوب نیست
وای ایشالله که اینجوری باشه بخدا انقد ناراحت شدمحالا امتحانم دارم حالم بدجور گرفته شد
استرس سمه برات ، منم مثه شما استرسی بودم ، تا هرچی میشد میدوئیدم تو نت آخرم خونریزی کردم و استراحت مطلقی شدم ، راحت بگیر بذار راحت بگذره ، اما به وقتشو پیگیر باش ، من نود و نه درصد بهت میگم لانه گزینیه چون زمانش دقیقا همین وقتاس ، توکلت بخدا ، بارداریتم مبارک😘🌹🍀