2777
2789
عنوان

زن بودن سخته! چون...

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتى خودتون جواب سوال را با تمسخر ميدى انتظار دارين چطورى دركتون كنن؟

دلایلشو گفتم قبل از اینکه بپرسید براهمین ج ندادم

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
لایک 

کی لایک:| من یا اون

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
خسرو شکیبایی

هیچکدام😀

چون باید زایمان کنی😁

چون باید همه رو راضی نگه داری و احساس همه رو در نظر بگیری و تو فکر همه کس و همه چیز باشی ولی دلت تنهای تنها باشه و اخرشم بشی ادم بد

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
زن یعنی بلای آسمونی😐

😕😕😕

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
واااا اینو نگووو

اقان ایشون