2777
2789
عنوان

اونایی ک سزارین

632 بازدید | 80 پست

خانومایی ک سرارین انجام دادین،دوره نقاهت چن روزه س؟چ کارایی انجام دادین واسه درد کمتر؟؟یه سوال دیگه اینکه میشه از شب اول ب یه طرف بدن یه شانه خوابید😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صبح سز شدم و شبش به پهلو هم خوابیدم،ولی تا ۲۴ ساعت دکترم گفت تکون نخور ولی سردرد وحشتناکی گرفتم،بعضیا میگن سر و گردنتم نباید تکون میدادی

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

من ۳روز کاملا خابیدم بعدا یواش یواش سرپا شدم تا ۱۲روز ک بخیه رو کشیدم اره همون روز اول یه شونه خابیدم دردم نداشت .روزاول یه ذره درد داره اونم پمپ درد و شیاف میزاری کلا میره

باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗

بله میشه خابید..اما سخته..باید بالش بزاری..

نقاهت برا من نداشت...رسیدم حونه..دیگه راحت بودم...درد داشتم ولی میاونست کارامو کنم..

بسته ب بدن حودت داره..و تحملت وجراح ت..

بیحسی اسپاینال هم بودم....

مایعات زیا. میخوردم...سردرد خیلی مختصری روز دوم داشتم...زود رفع شد

من 8 ماهه سز کردم 10 روز اذییت بودم بعد خوب شدم درد هم نداشتم فقط کشیدگی بخیه هام بود ک نمیتونی خیلی صاف بایستی پمپ درد هم بهم وصل بود تو بیمارستان جاشم خیلی کوچیک و کمرنگه بعدم ک الان عالیم خداروشکر

اره به پهلو میشه خوابید

ولی پهلو به پهلو شدن خیلی سخته اولاش

من پمپ مورفین داشتم تا چند روز خوب بودم نسبتا  از پس فرداشم شروع به کار کردم یه بچه دیگه داشتم ، کمکی نداشتم

خیلی بد بود😢😢

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

خود من حداقل۱۰روز تو رختخواب بودم بعدش کارامو خودم میکردم همون بعد ده روز تونستم به پهلو بخابم.همون مسککن هایی که دکتر داده بود خوردم با انتی بیوتیک واسه اینکه عفونت نکنه

واسه من سه روز اذیت بودم

اونم نه همیشه اگه خم میشدم یا یهویی به پهلو میچرخیدم

واسه درد کمتر شیاف

به پهلو هم میخوابیدم

ولی انشالا خدا یه عمر با عزت و طولانی به مامان گلم بده که نزاشت اب تو دلم تکون بخوره واسه همین خیلی راضیم ازون دوران

اگه کسی کنارت باشه که خووب به تغذیت برسه خیلی مهمه 

اگه ده روز اول درست مراقبت کنی تا اخر عمر راضی از زایمانت

دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است