2821
2789
عنوان

اونایی ک سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 80 پست

من دوبار سزارین شدم. بار اول از لحظه ای که از اتاق عمل آوردن تو بخش رو تخت گذاشتنم تا فردا صبح که از تخت اومدم پایین اصصصلا تکون نخوردم ولیییییی با بدبختی فرداش ازتخت پایین اومدم و راه رفتم.ولی بار دوم بعد اینکه بی حسی کمرم رفت همش سعی کردم پهلو به پهلو بشم. فرداش ازتخت پایین اومدم دردم خییییلی کمتر بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا ده روز درد هست اما با شیاف قابل کنترله.

من هر هشت ساعت یه شیاف میزاشتم

چیزای مقوی بخور تا جون بگیری زود

به پشت بخوابی میگن بهتره اما من کمرم بخاطر آمپول بی حسی درد میکرد به پهلو هم می‌خوابیدم.رو تخت که نرم بود می‌تونستم به پشت بخوابم

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

یه شب بیمارستان یه شب خونه خواب بودم بعد پاشدم دیگه

خییییلی درد داشتم خیییییلی 

شیافم نمیتونستم بزارم متنفرم از شیاف

ولی مجبوربودم پاشم دیگهچون پسرم زردی داشت همش دکتر بودم

تا روزی دوبار میبردمش دکتر

خودمم تا ده روز هرروز امپول داشتم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
ب راحتی راه میرفتی؟؟؟؟میگن راه رفتنش سخته!!!!

فقط دفه اول که از تخت میای پایین سخته

من تو همون بیمارستان خیلی راه رفتم هرچقدر راه بری زودتر راه میافتی

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
ب راحتی راه میرفتی؟؟؟؟میگن راه رفتنش سخته!!!!

اره..راحت بودم...

بیین تصورت...مثل قبل نباید باشه...

ولی برا یک ادم ک جراحی کرده...اره راحت بودم..

عذابی نکشیدم...

درد داشتم شیاف میزدم فقط..

بخیه مم لیزیک بود..

لیزیک نه، لیزری

که البته همون جذبیه و معروف به لیزری

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز