2777
2789

چرا خدا برادرام نمی‌کشه 

چرا اینقدر من باید تو جونی حرص بخورم غصه بخورم گناه من چی بود 

چرا باید افسرده بشم

خدایا من هیچ تقصیری نداشتم بخدا حقم نیست آنقدر اذیت شدن آنقدر مضطرب بودن 

وقتی بقیه رو میبینم چقدر حسرت میخورم چه خانواده های خوش بختی بعد ما تو خونه باهم غذا نمیخوریم باهم حرف نمی‌زنیم 

خدایا نمیخوام دیگه اذیت شدن مادرمون ببینم 

روز های خوب مارم بیار 

چرا بجای دعابرای سرعقل اومدنش دعای مرگ میکنی دختر😭 

اون عزیزدل مادرو پدرته ،حتی اگه فوش و نفرین هم بکنن بازم نبودنش کمرشون را خم میکنه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا بجای دعابرای سرعقل اومدنش دعای مرگ میکنی دختر😭 اون عزیزدل مادرو پدرته ،حتی اگه فوش و نفرین هم ب ...

بخدا خیلی براشون دعا میکنم تاپیک های قبلیم بخون ولی نمیدونم چرا نمیشه 

چرا هیچی درست نمیشه 

منم آدمم خسته شدم همش زجر کشیدن پدرو مادرمون میبینم

بخدا خیلی براشون دعا میکنم تاپیک های قبلیم بخون ولی نمیدونم چرا نمیشه چرا هیچی درست نمیشه منم آدمم خ ...

صبورباش ، بگو خدایا برادرم را وسیله امتحان من و پدرومادرم قرار دادی ازخودت میخوام تو این امتحان سربلند بیرون بیام و عاقبت برادرمم ختم بخیر بشه و به حق علی اکبر حال روح و جسمش خوب خوب بشه .....روزی صدبار اینو تکرار کن باور کن معجزه ازش میبینی .....صبور باش گل دختر ،توهرکاری خیر و شری هست انقدر باید بزرگ بشیم که هردوش را با جون و دل درک کنیم و راضی بشیم به رضای خدا ....

انشالله یه روز همه چیز درست بشهتو رو خدا برام دعا کنید

محتاجم عزیزم ،چشم حتما برای ارزوی دلت و عاقبت بخیری خانوادت و سرعقل اومدن برادرت دعای ده هزار صلوات میخونم 🌹 حاجت روا بشی....

شماهم من را دعاکن که ازشر بیماری نجات پیداکنم