2777
2789
عنوان

بخور صورت

62361 بازدید | 27 پست

سلامممم رفته بودم عطاري خريد كنم بهش گفتم براي شفافيت و بهتر شدن پوست صورت چه راهكاري داريد .اخه جوش ندارم كرم بزنم لك هم ندارم فقط احساس ميكنم پوستم شادابي قبل رو نداره .گفت بخور بابونه انجام بده ٣بار در هفته.كسي اينجا انجام داده؟من پوستم تقريبا حساسه مثلا بند نميتونم بندازم يا گرمي بخورم سريع جوش ميزنم.فقط ميخوام پوستم شاداب تر شه كسي بخور امتحان كرده يا راهكار ديگه بلده؟

من تا یکی دوسال پیش هرروز,بخور میدادم صورتمو بخور بابونه,اب پیاز,پونه,گلاب خیلی تاثیر داشت 

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
من تا یکی دوسال پیش هرروز,بخور میدادم صورتمو بخور بابونه,اب پیاز,پونه,گلاب خیلی تاثیر داشت 

جدا؟؟چه خوب 

هروز بخور دادن يكم سخته 😅دو سه روز در هفته بخور گلاب و بابونه بدم خوبه؟و يه سوال بخور گلاب چطوره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا؟؟چه خوب  هروز بخور دادن يكم سخته 😅دو سه روز در هفته بخور گلاب و بابونه بدم خوبه؟و يه سوال ...

وقتایی ک توخوته پونه اینانداشتیم تو اب یکم گلاب میریختم میداشتم رو گاز ردشعله کم هوله مینداختم سرم بخور میدادم.

موقع بخور پوست صورتتو بانوک انگشتت به شکل دایره ماساژ بده و آروم بانوک انگشت ب قسمتای مختلف پوستت صربه بزن خیلی خوبه.بعد میتونی بعد بخور جوشای سرسیاه صورتتو دربیاری چون بخور منافذو باز کرده و پوستت نرم شده.بعد بخور میتونی یه حوله رو تو اب سرد بزنی بعد بذاری رو صورتت منافد پوستتو میبنده خیلی خوب میشه

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
همه اين مواد كه فرمودين همزمان با هم بود يا جدا جدا؟

نه جدا جدا 

بخور پیاز,برا التیام زخمها خیلی,خیلی خوبه

واي مرسييي كامل فهميدم 💋اصلا تصورم به بخور يجور ديگه بود خوب شد توضيح دادين 😂😂😂مرسي عزيزم 

خواهش میکنم

امیدوارم بدردت بخوره

من ک خودم قصد دارم دوباره شردع کنم بخورو

فكنم بابونه رو با اب بايد جشوند وقتي قل زد حوله بندازي رو صورتت و بخور بگيري

ممنون

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
فكنم بابونه رو با اب بايد جشوند وقتي قل زد حوله بندازي رو صورتت و بخور بگيري

ن اینطور نیس

هر چیزی رو بخوای,بخور بدی بذار تو آب بجوشه و بعد شعله رو خیلی کم کن حوله رو بنداز,سرت صورتتو بخور بده و ماساز,بده.کارت ک تموم شده شعله رو خاموش کن موادو بریز,دور

ن اینطور نیس هر چیزی رو بخوای,بخور بدی بذار تو آب بجوشه و بعد شعله رو خیلی کم کن حوله رو بنداز,سرت ...

😐😐فكنم من فردا شب سوانح سوختگي بستري شم😂😂اقا ببين من درست ميگم

بابونه تازه يا از اين اسانسا بگيرم بريزم تو اب بجوشه همون موقع كه داره ميجوشه من حوله بندازم رو كله ام بالاش وايسم بعد كارم تموم شد بريزم دور؟