2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین چتای نامزدمو بزارم

242 بازدید | 15 پست

امروز چون بهم پی ام داد و گفت سر کارم فلان و اینا و من بهش خسته نباشید نگفتم ناراحت شد گفت تو همش بهم بی احترامی میکنی، من بهش گفتم خب وقتی پی ام میدی من شاید نتونم جواب بدم خب یا نبینمش، بعد دیگه هیچی مث بچه ها باهام قهر کرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین فقط ولش کن من امثال اینو میشناسم اولا که خیلی حرفش توهین آمیز بود رک بهت انگ هرزگی زد دوم اینکه یا خیلی نفهم و بی عقله یا دنبال بهونه چرت و پرته که بگه تموم تا فاتحه زندگیتو نخونده خودت ازش فاصله بگیر

تا تهشو خوندم با همون جمله که نوشته من 40 تا پیام میدم تو جواب 39 تارو نمیدی

استارتر تو هم مثل من حوصله نداری و درونگرایی و حال چت کردن نداری؟

من یکی زیاد تایپ کنه اصلا پیامشو نمیخونم مگر این که موضوع مهمی باشه..بعضیا خیلی توضیح میدن همش جملات تکراری میگن

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

تا تهشو خوندم با همون جمله که نوشته من 40 تا پیام میدم تو جواب 39 تارو نمیدیاستارتر تو هم مثل من حوص ...

اره زیاد حوصله ندارم 

اونم خیلی حرف میزنه و پی ام میده درباره روزمرگیاش میگه منم خب نمیتونم همش برا اون وقت بزارم 

اره زیاد حوصله ندارم اونم خیلی حرف میزنه و پی ام میده درباره روزمرگیاش میگه منم خب نمیتونم همش برا ا ...

تلفنی حرف بزنید بهتره

تو چت فرصت فکر کردن زیاده تمرکزشم بالاس میتونه زیاد حرف بزنه

تلفن اینطوری نیست سریع جمع میشه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜