2777
2789
عنوان

کتاب کتابخونه رو گم کردم

96 بازدید | 9 پست

چیکار کنم بپیچونمشون گم نکردم مطمئنم  بچه هایی که باهام مشکل داشتن برداشتنش از کتابخونه مدرسه گرفته بودم الان چیکار کنم میخوام جایگزینی هم بگیرم خیلی قیمتا بالاس

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

کتاب چی بود دقیق بگو 

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب چی بود دقیق بگو

کتاب گام به گام که کل کتابا توش هست باجواب 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
ای وای چه بد.نمیتونی بپیچونی. مجبوری یکی بخری.در هر صورت شما مقصری و باید مراقب کتاب بودی.

واقعا مراقب بودم تمام وجودم 

یه روز غیبت داشتم سربه نیستش کردن

الانم عذاب وجدان دارم که بخرم ولی خیلی گرونن

منم گوشی کوچولومو گم کردم از عصر اعصابم خرده

وای خیلی حس بدیه 

صد درصد این کتاب ها گرونن ببین میتونی از دیوار یه دست دومش رو پیدا کنی؟

یکی پیدا کردم ۱۰۰ تومنه ولی راش دور کلیم باید پول ماشین بدم