2777
2789
عنوان

پسر چهل و سه ساله

188 بازدید | 20 پست

من متولد ۶۹ ام یه ارگان خوب تو تهران کار میکنم کارمند رسمی ام، ظاهر خوبی هم دارم، خانوادم وضع مالی معمولی دارن شهرستانن و یه کم مذهبی ان ، 

یکی از همکارام پارسال پیشنهاد ازدواج داد ۲-۳ جلسه هم همو دیدیم، خیلی پسندم بود، متولد ۶۰ بود، وضع مالی خوبی داشت و خیلی باشخصیت بود و خانواده غیرمذهبی داشت،

حساس شده بود میگفت اختلاف فرهنگی داریم شبا خوابش نمیبرد، منم سر همین حساسیتش عجولانه ردش کردم😢 الان مث سگ پشیمونم،

یکی از همکارارو واسطه کردم که بره غیرمستقیم بهش بگه باز بیاد جلو ولی نیومد😢

از فکرش بیرون نمیام  

چیکار کنم😓😓    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وسواس شده از بس ازدواج نکرده دنبال ادم پرفکته 😓 من دوسش دارم همش تو فکرشم

همسر من 43 ساله هست. 2 ساله ازدواج کردیم، یه مرد عاقل و باشعور و با شخصیت، به نظرم مردی که توی این سن باشه و البته روح و روان سالم داشته باشه برای ازدواج مناسبه، منم تقریبا هم سن شما هستم 

جان و جهان من تویی   

واقعا ازدواج فقط بخت و اقباله من فک میکردم ازدواج خوبی نصیبم میشه ولی اخرش چی شد... خواستگار زیاد ولی همه یا به درد نخور و بی پول یا بی عرضه یا ادمای عوضی بودن و دنبال سرکار گذاشتن ادم بودن 

خیلی سنش بالاست برای شما به نظرم شماهم موقعیت خوبی داری بعدم مرد ۴۳ ساله حساس و شب نخوابیدن یعنی چی ...

خب اسی الان 34 سالشه و خودت خوب میدونی اوج سلامت تخمک های یه زن تا 35 سالگیه، از اینا گذشته مرده 43 سالشه اتفاقا واسه اسی اختلاف سنیه مناسبیه ولی مرده میتونه زن خیلی جونتر بگیره

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی