2777
2789

من کنکوریم و اونم پشت کنکوریه پارسال قبول نشد پزشکی امسال دوباره میخواد بده . ولی خیلی تلاش نمیکنه ترازاش خوب نیست انگار افسرده شده ولش کن شده . پارسال مامایی و پرستاری تهران قبول شد گفتیم برو گفت نه فقط پزشکی اگه امسال همونا رو هم نیاره چی 😑منم وقتی میبینم اون همش میره تو گوشیش و درس نمیخونه مثل اون میشم به هر حال شرایطمون یکیه داره دیوونم میکنه 🙁

با هم بخونید هر دوتاتون تجربی هستین؟

آره 

نمیشه آخه اون زود ول میکنه بی انگیزه میشه اصلا نمیدونم باهاش چکار کنم . دیشب میگفت دیگه پزشکی دوست ندارم میخوام برم دندون چند روز پیشم می گفت علاقه واقعیم رشته ریاضی بوده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسرده شده خیلی سخته پشت کنکور موندن

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

آره نمیشه آخه اون زود ول میکنه بی انگیزه میشه اصلا نمیدونم باهاش چکار کنم . دیشب میگفت دیگه پزشکی دو ...

تو سعی کن منظم و با برنامه ادامه بدی شاید تو رو ببینه داری درس میخونی انگیزه بگیره

افسرده شده خیلی سخته پشت کنکور موندن

آره همه دوستاشم رفتن دانشگاه فقط این مونده . ولی خب میدونی وقتی میبینه خونواده  این همه پول خرجش میکنن اونم هم نباید کم کاری کنه

دقیقا منم همین شدم با این تفاوت که انسانیم

فرقی نمیکنه رشتت فقط ادامه بده

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

آره همه دوستاشم رفتن دانشگاه فقط این مونده . ولی خب میدونی وقتی میبینه خونواده این همه پول خرجش میک ...

میدونه وضع مملکت چقد بده ولی خب دست خودش نیس تو دیگ اینجوری نگو

دآرم دیوونه میشم فکر خودکشی میاد تو سرم به خدا میگم به مرگ خدایی از دنیا ببرم نمی‌بره که ....

نه دختر این حرفا چیه ی برنامه سبک بچین ک قابل اجرت باشه فقط انجام دادنه مامه

میدونه وضع مملکت چقد بده ولی خب دست خودش نیس تو دیگ اینجوری نگو

دیگه بهش گیر نمیدم . خودم افسردگی دارم مشکل دارم همیشه خودم به خودم انگیزه می دادم چرا اینقد به فکر بقیه باشم 

حالم بده امسال سال اولی که پشت میمونمدقیقا مثل پارسال داره میشه

دیگ دست خودته این حس به همه القا میشه خیلیا ول میکنن خیلی از اول شروع میکنن و تا تش میرن موفق میشن .. نترس میتونی