2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خانواده ناتنی مادرم کلی مامانمو اذیت کردن منم نتونستم ساکت بشینم بلند شدم با عصبانیت جواب دادم ج ...

نه منظورم اون طوری نبود عزیز، مثلا یه مشکلی براتون پیش بیاد انگار صبرتون داره سنجیده میشه

یه دختر ناز شمالی، با کلی آرزو

من تا دم مرگ هم رفتم هیچ فرقی نکردم همونی بودم که هستم  یجوری زندگی میکنم که اگه بفهمم فردا میخام بمیرمم زندگیم تغییر نکنه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چون توی این دنیا همه چیز علت و معلول هست

علت معلول مادی عزیزم نه اونیکه شما میگین  مثلا دو قطب اهنن ربا هم نام باشند همدیگر را دفع میکنن این علت و معلوله . نه اینکه ی قطب استقلالی یا هردو قطب ترکتوری🙄