2777
2789
عنوان

برم عید خونشون یا نه

141 بازدید | 23 پست

از اول ازدواجم خیلی ناراحتم کردن 

ولی کارای خوبم در حقم کردن مثلا ی عروسی برامون گرفتن که من میگم وظیفشون بوده بگیرن 

دیگه رهامون کردن به حال خودمون ما خیلی سختی کشیدیم تا به اینجا رسیدیم  الان اوضاعم خوب شده 

میترسم باهاشون رفت و امد کنم دوباره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو نمیشه که خانوادش حذف بشم فقط رفت و امد زیاد نکن سر سنگین یاش البته خانواده بعد از ازدواج وظیفه ت ...

توی خاستگاری خیلی بلف زدن که حمایت میکنیم و اینا ولی واقعا نکردن منم توقعی نداشتم 

ولی میترسم رفت و امد دوباره ولی دلمم برا همسرم میسوزه 

دست برداشتیم دیگه حالا اونا دست بردار نیستن

اگه همسرت به خاطر شما نمیره مخصوصا این همه مدت ، برای تو هم گناه نوشته میشه ، در برابر پدر مادر وظایف زیاده اونا یه لحظه تو دلشون بشکنن برای شما مخصوصا همسرت عقوبت داره

باز اگه خودش میرفت حالا رفتن و نرفتن شما مهم نبود ولی وقتی نمیره یادش باشه پیش خدا سرافکنده ست

اوایل چرا بعدش دعوامون شد من و مادرشوهرم اونم چندبار دیگه کلا من نرفتم همسرمم نرفت

سرچی دعوا کردید؟پول؟ همسرت هم باید می رفت وظیفه اش بوده بره 

واقعا خیلی عجیبه که شوهرت نمی خواد مادر و پدرشو ببینه

اگه همسرت به خاطر شما نمیره مخصوصا این همه مدت ، برای تو هم گناه نوشته میشه ، در برابر پدر مادر وظای ...

نمیره  میگه بدون تو نمیرم 

منم دلم نمیخواد برم قسم خوردم پامو اونجا نزارم نمیخوام قسمم و بشکنم

توی خاستگاری خیلی بلف زدن که حمایت میکنیم و اینا ولی واقعا نکردن منم توقعی نداشتم ولی میترسم رفت و ا ...

به منم هروزز زنگ میزدن که حامی مالی میشیم کمک میکنیم خونه بخرین تا عقد کردیم زدن زیرش خدارو شکر کمتر از 4ماه منو همسرم باهم خونه خریدیم ولی قطع ارتباط باهاشون نیستم دیگه توقعی ام ازشون ندارم