2777
2789
عنوان

بیا بگو چه حاجتی داری🥰

173 بازدید | 30 پست

بیاین حاجتتون رو توی کامنت بگین براتون توحید بخونم.برای حاجت بقیه هم اگه دوست داشتین دعا کنید،لایکشون کنید ذوق کنن🥲❤️

مهربون، برای سلامتی و شادی و ظهور امام زمان حداقل یک صلوات بفرست😍❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا 

همگی حاجت روا

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

سال بعد پرستاری قبول شمبا رلم نامزد کنم

خوندم برات عزیزدل.ان شاء الله حاجت روا باشی😍😍😍❤️❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

دوستم دلمو خیلی شکنونده میگم یعنی خدا منو میبینه🫠

برات خوندم عزیزم.ان شاء الله مشکلاتت حل شن و حاجاتت روا باشن.آره دورت بگردم خدا میبینتت،صداتو میشنوه و همیشه کنارته.توکلت به خدا و دلت آروم🥰😍😍❤️❤️

خودش میدونه حاجتمو 🥺

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠