امروز ظروف کردم یبار ولی حس میکنم پسرم زردیش بیشتر شده😭😭😭😭
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
دکتر آنلاین میگفت تا دوماهگی مشکلی نداره زردی باشه یه دکتر دیگه هم میگفت نباید تا الان ماندگار باشه
من بچه داداشم زردی داشت تا بیس روزگی تقریبا گفتن نمیخوان بچه تو بیمارستان باشه یه دستگاه اجاره کردن شبی فک کنم ۲۵۰ بود اوردن خونه یه هفته بود خداروشکر خوبشد ولی اون زردیش روی ۲۹ رف تو بیمارستان میخواستن خونشون تصویه کنن ولی خداروشکرر اومد پایین یکم بعدم دستگاه اوردن خونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوتا قطره اب انار بده بهش من به هردو بچه هام دادم الحمدلله اثر داشت
الان که فصلش نیست
طبیعی از کجا گیر بیارم
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
یادمه یه بچه رو آورده بودن اونقدر زردیش بالا رفته بود که دکتر تو بیمارستان بستریش کرد و گفت کل خونشو عوض کنین. به گفته دکتر دیر دکتر برده بودن و تو خونه از آب انارو روش های سنتی استفاده کرده بودن. چارش سادس یه دستگاهه دیگه
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
نفهمیدم امروز چیکار کردی؟دارو رو بده. اگه شیر میدی حواست هم به خورد خوراک خودت باشه. فعلا اصلا گرمی ...
امروز اولین بار نئو ماساژ دادم
هر ۸ساعت ۵قطره
فعلا یه دوز دادم
از دیشب لباس هم یدونه آستین کوتاه تنشه
امروز هی بی قراری میکرد
بچه ی آرومیه
نمیدونم از سرویس هست
یا سرما خورده
چرا تو میوه فروشای بالا شهر گیر میاد و ابمیوه فروشای طبیعی
مرسی عزیزم🙏🏿
یادمه یه بچه رو آورده بودن اونقدر زردیش بالا رفته بود که دکتر تو بیمارستان بستریش کرد و گفت کل خونشو ...
ای خدا😭
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.