2777
2789

بچه ها شده دعایی بگیرین که اثربزاره؟

اون دعاهایی که اثر میزارن حتما حتما دست جن تو کار بوده؟ من خودم بارها وسوسه شدم و گرفتم هیچ تاثیری نداشته فقط یکیش گفت قرانیه و این داستانا اون مشکله حل شد حالا میگن امکان نداره قرانی بوده باشه جن اومده توزندگیت راسته؟؟؟

من ابدا اعتقاد ندارم،خواهرم ولی چون ب عقیده خودش،سنش بالا میرف و خاسگاراش اوکی نمیشدن  بعنی ازدواجش جورنمیشد اعتقاد داشت رف دعانویس و این چرندیات،هیچم اثر نداشت،خود خدا خاست با یه اقای مناسب خودش ازدواج کرده

مغرور منم که چون تویی را دارم ...

هرکس که دنبال این کارا رفته عاقبت بخیر نشده، سرنوشت و باید بسپاری به دست خدا برای حاجت و مشکلاتم توی روایات و خود قرآن راه حل اومده اصلا نیازی نیست پیش کسی برین ، کسی که خودش بخواد سرنوشتتو بااین چیزا رقم بزنه خدا به حال خودش رهاش میکنه مثل کسایی که این کارارو انجام میدن اصلا زندگی و اوضاع خوبی ندارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقیقه بزن برای خودت هرجی باشه اتصالش قطع میشه و باطل میشه به این قرانی هام اعتماد نکن با اجنه سفلی انجامش میدن اجنه سفلی با قران مشکل ندارن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عقیقه چیه گلم

ی گوسفند رو با دعا و ادابی که از معصومین وارد شده میکشن و گوشتش رو به صورت کامل بین فقرا تقسیم میکنن خود اون افرادی که عقیقه کردن اصلا نباید از گوشت بخورن برای عقیقه خیلی روایت هست 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲