2777
2789

سلام خانما 

۶ ماه بارداریم رو تموم کردم 

تک افتاده رو شکمم 

کرم بایو اویل معرفی کردن بهم 

هیدرودرمم میگن 

کدوم بهتره؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
هیدرودرم
0
0%
بایو اویل
3
100%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بزنین کرم خوب که پیشگیری بشه چون بعدش هم افتادگی پیدا میکنه شکمتون هم جای ترک ها میمونه

کرم لیفتینگ و کلاژنه(مادر اند بیبی)ضد ترک و افتادگی پوستB&V

خدایا من به هرخیری ازجانب تو محتاجم . . .

بیو اویل من روغش رو استفاده کردم.البته فقط رو سینم رو ولی تاثیری نداشت برام.

البته شایدم اگ نمیزدم بدتر شده بودم...

الان خیلی حساسی منم حساس بودم ولی الان داره ترکها محو میشه برا من ک سه ماه پیش زایمان کردم.

برای بقیه بدنم از روغن زیتون استفاده کردم. شکمم ترک نخورد ولی پاهام و پهلوم ترک برداشت

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

عزیزم اصلا پولتو به این چیزها لازم نیست بدی. از همه بهتر روغن حیوانی یا روغن زیتون هست . من بارداریم روغن زيتون میزدم بدون هیچ عارضه و مشکلی . بعدش هم شکمم مثل روز اولش بود . برای اعضای داخلی بدن هم روغن طبیعی خیلی مفیده . فقط روغن زیتون تا یک مدت پوست رو تیره میکنه ولی بعدش که نزنی مثل اولش میشه 

از برنامه غذایی دکتر کرمانی استفاده کن ، هم متخصص زنان داره و هر هفته بهت زنگ میزنن و پشتیبانی عالیـــــــــــــــــــــــــی داره 

مشاوره ام رایگانه ارسال عدد 20 به 30006026 خودشون زنگ میزنن . حرف نداره وگرنه تعریف نمیکردم اینقدر . خود لاغری و چاقی یه طرف تیم پشتیبانی که کارشناس مامایی داره هم یه طرف هر مشکلی داری کمکت میکنن . خدایی کار حرفه ای و جدیدی هستش قیمتشم عالـــــــــــــیه