2777
2789
عنوان

خواستگار اختلاف سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 26 پست
نه به خاطر موقعیتش چشاتو نبند این خواستگار منم هیئت علمی بود کافی شاپ و یه پرورش اسبم داشت ولی اون ج ...

اینم مهندس یه شرکت خوبه حقوقش خوبه خانوادش خوبن حرف زدن و چیزاییم که جلسه اول ازشون دیدیم خوب بود

فقط از لحاظ اختلاف سنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم مهندس یه شرکت خوبه حقوقش خوبه خانوادش خوبن حرف زدن و چیزاییم که جلسه اول ازشون دیدیم خوب بودفقط ...

خانواده خواستگارمن خواهرس مثل خودش هیئت علمی بود شوهرش هم داروساز و داروخونه داشت. باباش هم هیئت علمی بود و مامانش معلم وضع مالی و موقعیتشون وحشتناک خوب بود.یک سال باباهه به بابام زنگ میزد رو مخش کار میکرد ولی من یه کم که باهاش معاشرت کردم فهمیدم به درد نمیخوره بعد اون تجربه مشابه داشتم و به تین نتیجه رسیدم ازدواج با اختلاف سنی بالا یعنی به کله خودتو بندازی تو چاه .تو رو خدا چشاتو بتز کن خودتو بد بخت نکن

خانواده خواستگارمن خواهرس مثل خودش هیئت علمی بود شوهرش هم داروساز و داروخونه داشت. باباش هم هیئت علم ...

مرسی که نظر دادی عزیزم

خودمم با اختلاف سنی زیاد موافق نیستم کسی باشه که دوسش داشته باشی یا بعضی شرایط اره 

ولی خانوادم بخاطر شرایط مالی و خانواده طرف اصرار دارن

مرسی که نظر دادی عزیزمخودمم با اختلاف سنی زیاد موافق نیستم کسی باشه که دوسش داشته باشی یا بعضی شرایط ...

خواهش میکنم عزیزم تو هم مثل خواهر خودمی مشخصه دختر عاقلی هستی. امیدوارم سفید بخت بشی🌱

منم یه خواستگار داشتم اختلاف سنی مون زیاد بود مثل تو 

ولی وضع مالیش خیلی خوب بود شرکت واردات داشت

ولی ردش کردم 

انقدر اختلاف سنی واقعا بنظرم سخته

اونم سن شما ایشون

که اصلا دو دهه کاملا متفاوت زندگیه

میتونی چند جلسه باهاش بری بیرون مدت اشنایی رو بیشتر کنی ببینی چجوریه بعد جواب بدیذاگه دو دلی

خانوادم اینجور نیستن که بعد چن جلسه بشه راحت رد کرد یه دلیل یا ایراد بزرگ‌ میخوان

برای هم نمیتونم زیر بار آشنایی برم