2777
2789
عنوان

دادن کلید خونه به مادرشوهر

364 بازدید | 39 پست

سلام (من تو تاپیک قبلیم کامل مشکلم رو توضیح دادم).میخواستم بدونم پیش اومده شما کلید یدک خونتون رو بدین دست مادرشوهر بمونه؟ من راضی نبودم کلید خونمون رو بهشون بدیم ولی همسرم بدون مشورت با من اینکارو کرده و وقتی بهش گفتم فکر میکنه حق با اونه و کارش درست بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقل نداره این مرد

خیلی وقتا شده که کارای درست انجام داده و با مادرش مخالفت کرده به خاطر من،ولی الان بعد از یه عالمه بحث میگه خب اشتباه کردم تو این بار رو ببخش،ولی از اینکه مادرشوهرم کلید خونمون رو داره اصلا احساس امنیت نمیکنم همش شک و بدبینی میاد تو دلم

خیلی وقتا شده که کارای درست انجام داده و با مادرش مخالفت کرده به خاطر من،ولی الان بعد از یه عالمه بح ...

یا پس بگیرین یا قفل و عوض کنید 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

چرا کلید خونه باید دست کس دیگ ای باشه😐😐

برای روزی که مثلا خودمون کلید جاگذاشته باشیم تو خونه یا گم کرده باشیم مثلا،یا اگه هر دومون سرکار بودیم و چیزی نیاز داشتیم اونا برن از خونمون بردارن و این منو آزار میده وقتی خودم تو خونم نیستم بیان تو خونم

من مشکلی ندارم سفرمیرم کلیدومیدم مادروبرادرهمسرم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

به بهونه گم کردن کلیدت برین بگیرین ازش اگه اذیت میشی عزیزم

خب همسرم باهام همکاری نمیکنه که،اولش کلید درست درو باز نمیکرد به بهانه اینکه کلید و ببریم بدیم تعمیر ازش گرفت همسرم،ولی بعدا مادرشوهرم به همسرم گفته بود من فهمیدم شما دوست ندارین کلید بدین به من اگه اعتماد ندارین کلا خونتون نمیام و همسرم هم احساساتی شده فوری برده کلیدو داده بهش

من مشکلی ندارم سفرمیرم کلیدومیدم مادروبرادرهمسرم

منم با وقتایی که سفر میریم مشکل ندارم،اینکه همیشه اونا کلید داشته باشن آزارم میده شایدم الکی دارم خودمو اذیت میکنم یه چیزی بگین آروم بشم چون میدونم دیگه نمیتونم کلیدو بگیرم ازشون

برای روزی که مثلا خودمون کلید جاگذاشته باشیم تو خونه یا گم کرده باشیم مثلا،یا اگه هر دومون سرکار بود ...

😐😐😐خیلی بده شاید آدم عجله داشته باشه بره بیرون خونه نامرتبه شاید ی وسیله شخصی داشته باشه نخواد کسی بدونه کلید یدک هزارتا جا هست واس نگه داریش😐😐این اتفاق هم سالی یکبار ممکنه اونم ممکنه ها بیوفته بعدم کلیدساز واس این روزاس دیگ

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

[QUOTE=374228673]13  ساله یدونه کلید دست مامانم هست یدونه دست مادرشوهرم  با اینکه با مادرشوهرم توی ی خوشحالم  که از مادرشوهرت راضی هستی

مادرشوهر منم گاهی خوبه گاهی هم حتی برای پسرش مثل مار کبری میمونه

😐😐😐خیلی بده شاید آدم عجله داشته باشه بره بیرون خونه نامرتبه شاید ی وسیله شخصی داشته باشه نخواد کس ...

دقیقا وقتی همسرم کلیدو از مادرشوهرم گرفته بود وقتی من خونه نبودم و دسترسی به من نبود همسرم کلیدو جاگداشته تو خونه و مجبور شدن کلیدساز بیارن درو باز کنن اینم بهونه شده دست مادرشوهر که ببین واسه این روزا میگفتم کلید بده دست من