2777
2789
عنوان

دادن کلید خونه به مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 39 پست
منم با وقتایی که سفر میریم مشکل ندارم،اینکه همیشه اونا کلید داشته باشن آزارم میده شایدم الکی دارم خو ...

من تایپک قبلتوالان خوندم تعجبم ازمادرشوهرته چراگفته کلیدبیاربده یاناراحت بوده کلیدندادید   دلیلشم ازنظرمن موجه نیست اماشمافعلا بدل نگیر ببین میادتوخونت وقتی نیستی یانه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره به مادرشوهرت چه چجوری باشه من اگه باشم اره چون مادرشوهرم زن خوبیه

دعا کن برا منم،من هنوز یه سال نشده عروسی کردیم چندباری با مادرشوهرم اختلاف داشتیم گاهی وقتا آدم خوبیه گاهی وقتا نه،خداکنه از اینا نباشه که بخواد کنجکاوی کنه تو خونه عروسش

من تایپک قبلتوالان خوندم تعجبم ازمادرشوهرته چراگفته کلیدبیاربده یاناراحت بوده کلیدندادید دلیلشم از ...

منم دقیقا همین عدابم میده،وقتی مادرشوهرم متوجه شده من راصی نیستم حتی نباید به روی همسرم می‌آورد که: من فهمیدم چرا کلید نمیدین و دیگه لازم نیست کلید بدین

من تایپک قبلتوالان خوندم تعجبم ازمادرشوهرته چراگفته کلیدبیاربده یاناراحت بوده کلیدندادید دلیلشم از ...

من اصلا حواس جمع نیستم🤦🏻‍♀️مطمئن نیستم اگه اومده باشه خونمون هم متوجه بشم

دقیقا وقتی همسرم کلیدو از مادرشوهرم گرفته بود وقتی من خونه نبودم و دسترسی به من نبود همسرم کلیدو جاگ ...

خوب بهونه اومده دست دیگ 

ولی سعی کن باسیاست جوری ک بشه بالاخره همه مردا ی قلقی دارن بگی کلید روبگیره یا اینک قفل روعوض کن من ب شخصه وقتی نیستم دوس ندارم احدی پاشوبزاره توخونم ی جوری نرمش کن بگوراحت نیستم معذبم شایدلباسم فلان جابودمثلا یا خونه بهم ریخته باشه دوس ندارم فکربدکنن راجبم کلیدیدک هم بزارین توماشین تو کیف پولی،یا محل کارتون جازیاد هست بخوای فک کنی

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

همش میخوام خودمو آروم کنم که اتفاقیه که افتاده و همش دلم میخواد خوشبینانه نگاه کنم ولی نمیتونم

همش میخوام خودمو آروم کنم که اتفاقیه که افتاده و همش دلم میخواد خوشبینانه نگاه کنم ولی نمیتونم

الان که دگه نمیشه حرفی بزنی  مثبت فکرکن اماحواست باشه به وسایلت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خوب بهونه اومده دست دیگ ولی سعی کن باسیاست جوری ک بشه بالاخره همه مردا ی قلقی دارن بگی کلید روبگیره ...

من حتی بهش گفتم که میتونی کلید یدک رو بزاری تو ماشین بمونه،ولی موضوع اینه همسرم نتونسته در برابر درخواست مادرشوهرم جواب قطعی بده و دربرابر حرفایِ من میگه مگه قراره مادرم بدون اجازه بیاد خونه ما که داری اینجوری واکنش نشون میدی حتی از من داره بازخواست میکنه که تو فکر میکنی مادر من اهل اینکاراست و بهشون اعتماد نداری

الان که دگه نمیشه حرفی بزنی مثبت فکرکن اماحواست باشه به وسایلت

فکر نمیکنم بخوان چیزی بردارن ولی از اینکه اختیار خونم افتاده دستشون حتی اگه هیچ وقت هم بدون اجازه نیان داره عذابم میده

فکر نمیکنم بخوان چیزی بردارن ولی از اینکه اختیار خونم افتاده دستشون حتی اگه هیچ وقت هم بدون اجازه نی ...

عزیزم منظورم این بودحواست باشه اگرنبودی اومدن بفهمی ازرووسایلت اونموقع میتونی کلیدوبگیری

من حتی بهش گفتم که میتونی کلید یدک رو بزاری تو ماشین بمونه،ولی موضوع اینه همسرم نتونسته در برابر درخ ...

بحث اهل این کاراهست نیس ک بحث اینه ک یه جور حس تجاوز ب حریم شخصیه حتی اگ نیان ها ولی بالاخره ک یک روزی میان دیگ,و این فکر ک الان رفتن نرفتن مث خوره مغزه آدم رو میترکونه

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

عزیزم منظورم این بودحواست باشه اگرنبودی اومدن بفهمی ازرووسایلت اونموقع میتونی کلیدوبگیری

میترسم همسرم نسبت به من گارد نشون بده برای اینکه قبول نکنه مادرشوهرم اومده

بحث اهل این کاراهست نیس ک بحث اینه ک یه جور حس تجاوز ب حریم شخصیه حتی اگ نیان ها ولی بالاخره ک یک رو ...

دقیقا،حس میکنم دیگه احساس امنیت تو خونم ندارم،و همسرم هرچقدر توضیح میدم قبول نمیکنه،الان هم یکم گارد گرفته نسبت به مادرش