2777
2789

سلام 

امروز پسرمو بردیم ارایشگا گفت شپش داره از تعجب داشتم شاخ در میاوردم اخه نه مهد میره نه جایی طفلی مخصوصا الان زمستونه 

چیکار کنم 

خیلی نیست تو موهاش 

اگه من شپشا رو که با دست برمیدارم میفته تو خونه باز میرن میچسبن 

واسه خودمو جوری بفهمم 

کلا باید چیکار کنم چقدر طول میشه غصه میخورم خیلییی اخه خیلی بهداشت رعایت میکنیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم موهاشو از ته بزن. اگه دختر بود دردسر داشتی چون سخته پاک کردنش. حالا که پسره فقط و فقط سرشو از ته بزن. خودتم سرتو رنگ کن. اگرم داشته باشی از بین میره. خونه رو تمیز جارو برقی بکش و روبالشی و ملافه های خودت و پسرت و لباسای هر دوتون رو هم با آب بالای ۶۰ درجه بشور

مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........

سلام عزیزم منم خواهرم شپش گرفته بردیمش دکتر اینو داد همه راهو رفتیم جواب نداد فقط باید بری دکتر اسمشو ننوشته چیه فقط هر۸ساعت باید بزنی به موهاش و بشوری

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

ببین عزیزم من خودم چند وقت پیش مبتلا بودم و کاری نبود ک نکردم برا رفتنش.موهامم بلند بود نمیخواستم کوتاه کنم.از اول برات بگم ک اسپند و نفت و سس و ....فقط وقت تلف کرده.اصلا حتی لازم نیست ملحفه بشوری یا اتو کنی.شما دوتا کار کن :یه لوسیون میخری به اسم دای لیس،یه اسپری درمین‌.باهم میشه ۲۰تومن.اسپری و کل خونه و رختخواب ها بزن.اگه شپشی باشه میمیره و اثرش تا ۶هفته هم هست.اگه مدرسه میره به کوله و لباساشم بزن.بعد محلول دای لیس رو ک کاملا بی ضرره به کل موهاش از ریشه تا نوک اغشته کن.بذار باهاش بخوابه تااا صبح.یعنی بلند با یه مشمبا و بعد روسری‌..بعد صبح ببر حمام بشور و شونه بزن با شونه مخصوصش.هفته بعد همینو باز تکرار کن.به همین راحتی😊😊مطمئننا جواب میگیری دعام کن ❤

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

شامپوی ضدشپش تنها فایده نداره و باید بشینی دونه دونه رشک ها رو از سرش جدا کنی. من دخترم گرفته پارسال و میدونم. حالا که پسره فقط و فقط سرشو از ته بزن

مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........
ببین عزیزم من خودم چند وقت پیش مبتلا بودم و کاری نبود ک نکردم برا رفتنش.موهامم بلند بود نمیخواستم کو ...

این محلول دای لیس به طور کل تخمارو عقیم و پوک میکنه.موهاشم کوتاه نکن عصر حجر نیستیم😊😊😊

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
این محلول دای لیس به طور کل تخمارو عقیم و پوک میکنه.موهاشم کوتاه نکن عصر حجر نیستیم😊😊😊

وای جدا همینه که گفتی؟مرسی

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

اول شامپوي ليندان ميخري ميزني به سرش بعد با شونه خودش شونه ميكني تا شپشاي مرده در بيان بعد ميشيني ير نور دونه دونه تخم شپش ها رو كه سفيده ميكني تا هفت روز هر روز بايد موهاشو اب و سركه اسپري كني و از لابلاي موهاش شپشهارو قيچي كني روز هفتم دوباره ميبريش حموم و همون شامپو شپش رو ميزني سرش 

كل خونه رو هم بايد بشوري ملحفه ها و روبالشتيهارو با سركع بشور 

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.
ببین عزیزم من خودم چند وقت پیش مبتلا بودم و کاری نبود ک نکردم برا رفتنش.موهامم بلند بود نمیخواستم کو ...

ممنونم واقعاااا امیدوارم خوب باشه و یه عمر دعاتون کنم 

خو شامپو رو گفتن. واسه پیاز مو ضرر داره  الان کوتاه کوتاه موهاش ولی اگه لازم باشه میتراشیم&nbs ...

نه شامپو نزن همین دای لیس رو بزن با اسپری درمین هم خونتو لباسا و بالشتارو بزن همینی که دوستمون گفتن و من عکسشو فرستادم

ممنونم واقعاااا امیدوارم خوب باشه و یه عمر دعاتون کنم 

حتما انجام بده